Categorieën
Geen categorie

18 november 2021, er zijn wereldwijd al wat Covid goeroes die het zinkende schip schielijk aan het verlaten zijn lieverds!

Hebben jullie de laatste cijfers van de WHO gezien wat betreft ‘Adverse’ reacties op de vaccins? Bijna 2.5 miljoen! 2,5 miljoen mensen hebben schadelijke gevolgen ondervonden of liggen nu tussen 6 plankjes omdat ze bang zijn gemaakt voor een verkoudheid.

En dat is pas het begin. Ze gaan in België zo snel mogelijk de kinderen vaxxen. De koppen in de kranten van ons k*tlandje geven aan dat wij daar vast ook snel mee gaan beginnen. Adverse reacties schijnen niet belangrijk te zijn. Ik zag een interview met een gehersenspoelde wereldkampioen mountainbiken, die aantoonbaar hartproblemen heeft vanwege het vaccin, waarin hij aangaf zich een frontsoldaat te voelen. Hij heeft zich opgeofferd voor zijn land. Zijn carrière is voorbij, hij kan niet meer sporten en zijn levensverwachting is met 10tallen jaren gedaald. Arme jongen.

In Oostenrijk schijnen ze problemen te ondervinden met het binnenhouden van de niet gevaxxten. Zou daar een oplossing voor zijn? Israël ondervind juist problemen onder de gevaxxten, er gaat iets mis met hun strategie. De vraag is of het immuunsysteem nu geboost wordt of verder afgezwakt? Wat denken jullie?

Ons lichaam is een tempel heb ik altijd geleerd. Niet dat ik me daar iets van heb aangetrokken. Man, wat heb ik en wat schend ik vaak mijn heiligdom. Tot nu toe, heb ik het idee gehad dat wij daar zelf voor mochten kiezen maar die tijd is voorbij. We zullen ons heiligdom moeten gaan verdedigen, ongelooflijk.

Nu heb ik nooit in het leger gezeten, ben absoluut geen vechter of held. Neem dan ook geen adviezen van mij aan, ga zelf onderzoeken en trek je eigen conclusies. Maar denken jullie dat het slim is om elke week 6 petities in te vullen? Of heel hard op Facebook te blaten dat jou gezin zich niet aan de regeltjes gaat houden? Nogmaals ik heb er geen verstand van, ben maar een dakloze zwerver met een te lange baard. Denk er gewoon ff over na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *