Categorieën
Geen categorie

16 november 2021, we moeten afscheid nemen kids.

Er is geen tijd te verliezen. Daarnaast moeten we ons voor gaan bereiden, zorgen dat je een plek hebt waar je heen kan als er rellen ontstaan. Het volk gaat zoeken naar schuldigen. Er is zoveel verdeeldheid en angst gezaaid dat dit niet zonder bloedvergieten voorbij zal gaan. De meerderheid van de bevolking is zo gehypnotiseerd dat er geen weg terug meer is.

Kampen worden op de Veluwe in gereedheid gebracht om niet-gevaxxten op te sluiten. Niet alleen in Nederland maar in alle landen om ons heen is men bezig wetten te veranderen om de tweedeling te legitimeren. Normaal duurt het maanden voor een wet is veranderd, maar in het kader van de volksgezondheid duwen ze de meest draconische wetten in een paar uur door de kamer. Stop met hopen, stop met geloven, stop met meedoen, stop met aardig zijn, ga wat doen!

Wat een verschrikkelijk triest gezicht was het tijdens de sinterklaasintocht, die kinderen achter plastic zeiltjes. Wat goed dat er beeldmateriaal is van de mannen die de regeltjes opvolgden, opdat wij niet vergeten.

Alles is om of verdraaid! Wat ongezond is is gezond, wat goed is is slecht, wie man is moet vrouw zijn, wie blank is is schuldig. Trap er niet in! Bescherm je kinderen want het gaat om hun. They are coming for our kids… Het is zo waar.

Vorig jaar dacht ik nog dat we eraf zouden komen met een flinke crisis, misschien wat onrust in Amerika maar daarna zouden we weer wat op kunnen bouwen. Niets van dat alles is uitgekomen. De economie floreert als nooit tevoren, bedrijven zijn nog nooit zoveel waard geweest. Wat ik toen niet zag was waar ze op uit waren, onze kinderen. De grootste kracht van onze tegenstanders is geduld. Ze werken hier al eeuwen aan, een jaartje meer of minder maakt geen reet uit.

Nogmaals, er is geen tijd te verliezen! En er is geen veilig land om naartoe te vluchten. We zullen hier de confrontatie aan moeten gaan. Zoek elkaar op, ons landje is te klein om je te verstoppen. Verzamel alles wat nodig is om te beschermen wat ons het dierbaarst is, de kinderen.

Één reactie op “16 november 2021, we moeten afscheid nemen kids.”

Beste Koert,

Ik volg je nu al weer een jaar en ik leef en voel met je mee. Ik deel jouw visie, ik zie het ook, wereldwijd. En ja het gaat en ging altijd al om de kinderen.

Zeg eerlijk of je het ‘oude systeem’ o.k. vond, daarmee bedoel ik het systeem wat vanaf begin 1900… is opgetuigd, met WW I, WW II, en nog eens honderden miljoenen die opgeruimd werden vanwege een nieuw politiek systeem, wereldwijd. En als het geen interne opruiming betrof, dan was het wel een externe macht die mensen naar de eeuwige jachtvelden stuurden. Onschuldige mensen, mensen die het nooit zagen aankomen, gedumpd in massagraven. Soms hoor ik ze zeggen, miljoenen, maar ik ga er voor het gemak van uit, dat er de afgelopen honderd jaren zeker zo’n miljard mensen zijn verminkt of vermoord, zonder dat er ooit een moordenaar is opgepakt! Ja het Neurenberg tribunaal was echt, maar de meeste hoofdverdachten (moordenaars) zijn in Rusland of de V.S. verder gegaan met hun snode plannen om humanity te verdelgen.

Het liedje van Jenny Arean en Frans Halsema – “Vluchten kan niet meer”, al weer 47 jaar oud, bewijst dat jouw gedachte over(niet kunnen) vluchten niet alleen van deze tijd is. https://youtu.be/-ogM5Kxdp6o

Vluchten kan niet meer is een lied geschreven door Annie M.G. Schmidt (tekst) en Harry Bannink (muziek).

Koert het verschil is wellicht dat JIJ en IK bewuster zijn geworden, net als de schrijfster van het lied. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat Jenny en Frans als vertolkers van het lied zelf niet bewust waren van de diepe ellende waarin de wereld (ook) toen al zat. We hebben liedjes als ‘dansen op de vulkaan’ gehad, allemaal onheilsboodschappen verpakt in een leuk pakkend deuntje.

Ik wil je in elk geval een hart onder de riem steken. De afgelopen maanden ben ik zo’n twintigtal mensen tegengekomen die meer dan bewust zijn. Velen daarvan lijken, net als ik, de huidige periode te zien als een zoveelste schifting, schisma, die periodiek wordt ingeluid vanuit het centrum van de melkweg en resoneert met ons zonnestelsel en dus ook onze aarde. In tegenstelling tot de afgelopen honderd(en) jaren lijken alle bewuste zielen de komende scheiding (kaf van koren) met vertrouwen tegemoet te zien. Dit wil niet zeggen dat we nu lui achterover kunnen gaan zitten, de overlevenden het menselijk drama zullen zwaar getraumatiseerd zijn en ze zullen onze hulp nodig hebben, maar het is het universele plan, regelrecht vanuit de bron (het al, heelal), wat momenteel in een hogere trilling (versnelling) is terecht gekomen. Dit plan heeft altijd al bestaan en er is niets op aarde wat de transitie naar een mensheid met een hoger bewustzijn kan tegenhouden. Wees niet bevreesd, ook dood is altijd een tijdelijke transitie en omdat wij nog in een te lage trilling gevangen zitten kunnen we dat niet bevatten.

Alles op aarde zal naar een hoger plan worden gebracht. Mensen als Rutte, Fauci, Schwab, spelen in die nieuwe wereld geen, of een marginale rol, simpelweg omdat je hoger bewustzijn niet voor een karretje van geld, macht, of materialisme, of wat dan ook, kunt spannen. Ik weet niet wat er gebeurt met de huidige leugenaars, moordenaars, het is duidelijk dat zij de agenda van een ander ras (niet humanoide, of hybryde) aan het uitvoeren zijn. Dat kan alleen als ze of onder controle staan van een ander ras, of zelf niet humanoide zijn. Aan ons om dat nu eindelijk eens in te zien, terwijl we veel meer in onze eigen scheppingskracht gaan staan. De laatste oorlog, zo voel ik aan, duurt van 2020 tot 2025, dus ‘buckle up’, we zitten bijna op de helft en de meesten leven nog en worden wakker.

Hier nog een waarheid als een koe (of de val van regeringen wereldwijd): https://mega.nz/file/KvAlWCyJ#IGc8HxokEPAW3pla6I05XaBueUEz4m3PDnHBy2pvVH4

Hou je taai, in de zomer kom ik op bezoek bij je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *