Categorieën
Geen categorie

7 november 2021, jullie hebben het vast wel gezien kids!

De wereldwijde mars vanwege het klimaat gisteren. “Tienduizenden mensen” kopten de kranten en interviewden geïndoctrineerde zielige blonde meisjes die geen kinderen op deze aardkloot willen uitpoepen. Verwende, onuitstaanbare semi-intellectuelen die zelf nergens onderzoek naar doen omdat ze het te druk hebben met zelfontplooiing en een moeilijk veganistisch dieet. Volledig gebrainwasht door de klimaathoax, BLM, CRT, Antifa, Woke en wat er allemaal niet meer verzonnen wordt om ons mensen te ontmenselijken.

Vandaag de wereldwijde wappie mars. Er zullen vast geen lange interviews te vinden zijn in de kranten morgen. Misschien een foto van een wappie met een bloem die door een volledig in oorlogstenue gestoken, doorgesnoven, bromsnor in elkaar geslagen wordt. Daaronder meelijwekkende taal over de risico’s die deze agenten lopen tijdens het uitoefenen van hun taak. Wappies met bloemen rammen is levensgevaarlijk.

Demonstreren is een recht, voor de 1 wat meer dan voor de ander. Heeft demonstreren zin? Totaal niet. Het leid alleen maar af. Het geeft ons de mogelijkheid door te gaan met ons destructieve leventje. Veel demonstranten gaan na de demo gezellig wat eten bij de Mac. De vegaburgers waren gisteren niet aan te slepen. Stappen na de demo in hun nieuwe elektrische SUV, waarvan de batterijen, nu al, meer schade aan het milieu hebben gebracht dan 100 dieselauto’s van 15 jaar oud. Laten het er 50 zijn. Een paar uurtjes demonstreren en we kunnen weer door in onze absurde, volledig uit de klauwen gelopen, consumptiemaatschappij. Gefinancierd door de derde wereldlanden.

Ik ga vandaag, bij de gratie van het weer, een kippenhok beitsen. Of bladeren uit goten verwijderen. Daarnaast heb ik wat spek en ontzettende lekkere uien. Tis spek wat niet zorgt voor een plas water in je pan, en uien van een oeroud Hollands ras, met smaak. Wat je daar allemaal niet mee kan maken! Ik verheug me er nu al op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *