Categorieën
Geen categorie

5 november 2021, “wel lijken de vaccins de afgelopen tijd een heel minimaal beetje minder effectief te zijn geworden”, kids!

Een heel minimaal beetje minder, is dat Nederlands? Je hebt een heel brood of een half brood maar bestaat een “ heel minimaal beetje”? Hoeveel zou dat zijn? Een “heel minimaal beetje minder”? Goedemorgen slager mag ik van u een heel minimaal beetje minder ham? Nee niet een beetje meer, minder graag.

Bij dit soort artikelen staat geen naam. Geschreven door nu.nl staat onder het artikel. Jammer is dat, ik zou de journalist die dit geschreven heeft graag een x ontmoeten. Kunnen we samen een ranja drinken voor we op de schommel gaan.

Oversterfte schiet omhoog in oktober! In oktober stierven 1250 meer mensen dan verwacht. Die zinnen snap ik wel. Ondanks dat de vaccins de afgelopen tijd maar een heel minimaal beetje minder effectief zijn geworden vallen de bejaarden als mussen van een te heet zinken dak. Gelukkig niet alleen de bejaarden, deze strijd is er 1 die we samen doen, uit naastenliefde, dus ook jongeren gaan gezellig mee dood.

En het is pas het begin!! De winter is nog niet eens echt lekker op stoom. Een goede griepepidemie begint pas in december. Ik zit er steeds vaker over te denken om doodgraver te worden. Maar dan met een bulldozer, die gaan we wel nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *