Categorieën
Geen categorie

4 november 2021, moet eerlijk bekennen, lieverds, dat ik er ongelooflijk tegenop zie.

Ik heb er zo geen zin an. Om weer die strijd aan te moeten gaan vanwege belachelijke regels. Ik zie er tegenop kids, ik heb er de schurft an.

Maar dan denk ik aan jullie en dan schaam ik me dood. Dan besef ik dat ik geen recht van spreken heb. Weer met mondvod naar school, al een jaar lang geen nachten doorzakken in de meest vage kroegen. Geen onbezorgde reizen naar waar dan ook, alleen maar controle en repressie. De verloren generatie.

En als ik dan aan de nog jongere kinderen denk, dan breekt mijn hart. Wat een wereld. Wat een toekomst, the internet of Bodies, walgelijk.

Dussssssss redenen te meer om er weer een mooie dag van te maken! Te werken aan een betere toekomst. Want geloof me ik ben niet de enige die er klaar mee is. Die zich doodschaamt dat hij het zover heeft laten komen. We zijn met velen, nu alleen nog een plan! We hebben een Hannibal nodig, kennen jullie die nog? Van de A-team. Hoe uitzichtloos de situatie ook was Hannibal had een plan. Maar om een succes te maken van zijn plan moest Baracus altijd aan de slag om iets te bouwen. Een hulpmiddel om de boze buitenwereld te verslaan. In het geval van de A-team was dat meestal een, tot tank, omgebouwde vrachtwagen of een tot fort verbouwde boerderij. Laten we het erop houden dat het daarvoor nog iets te vroeg is.

Laten we gewoon beginnen met het bouwen van onze nieuwe samenleving. Persoonlijk heb ik namelijk helemaal geen zin om met mondvod een supermarkt in te moeten. Ik weiger daarnaast gebruik te maken van bezorgsupermarkten. Zeker als ze door billy worden gesponsord. Daarnaast schijt ik peultjes bij het idee dat ik ziek wordt. Dat er geen betrouwbare dokteren zijn, geen veilige omgeving waar mensen mijn lichamelijke integriteit respecteren.

Er zijn al geweldige initiatieven op verschillende social media sites, nu de volgende stap. Landelijk moeten er centra komen waar we terecht kunnen voor zorg en voedsel. Laten we werken aan een plan, wie doet ermee? Dan kunnen we over een paar jaar zeggen, I love it when a plan comes together…

https://www.deparallellesamenleving.nl/groups/community/latest

Één reactie op “4 november 2021, moet eerlijk bekennen, lieverds, dat ik er ongelooflijk tegenop zie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *