Categorieën
Geen categorie

29 oktober 2021, langzaam sluipen we de klimaathoax binnen lieverds.

Meer en meer zullen ze ons afpakken. Nu zijn ze voor mij al te ver gegaan met het uitfaceren van het plastieke ijslepeltje, man wat haat ik die houten krengen.

You own nothing but will be happy, Boris heeft in de UK zijn nieuwe plannen voor de economie geïntroduceerd. Het viel zelfs MSM op dat er zeer weinig aandacht wordt besteed, in zijn plannen, aan het midden en kleinbedrijf. Een bekende uitspraak van de beste man is “FUCK BUSINESS”. Daar ligt voor dit soort megalomane mannetjes namelijk het gevaar. Particulier initiatief is killing voor een gecentraliseerde samenleving waar Big Tech de controle uitvoert.

Daarom wil ik jullie nogmaals vragen internet aankopen tot het minimum te beperken. Om zoveel mogelijk cash te betalen, om je boodschappen op de markt te halen, bij een boer of dat kleine winkeltje op de hoek. Vergeet de bol.com’s, de picnic’s en de amazone’s. Boycot ze!

Nieuwe maatregelen komen eraan vanwege die andere hoax. Vanaf dinsdag nog niet alleen voor de niet gevaxxten. Dat zaadje is geplant en zal over een paar weken de kop opsteken. Tweedeling is de norm, doelbewust geïnitieerd door dit kabinet. In Nieuw Zeeland bekende die heks van een adern zelfs lachend dat het de bedoeling is om dat voor elkaar te krijgen. Schik je je niet naar het narratief dan hoor je er niet bij, dan ben je een paria, een gevaar voor de samenleving.

Meerdere filmpjes van bruut politiegeweld wereldwijd overspoelen de alternatieve nieuwskanalen. Mensen worden letterlijk vermoord door de dienaren van de macht omdat ze geen mondvod dragen. Dan hoor ik mensen zeggen ‘gelukkig valt het hier allemaal nog wel mee’ en dan denk ik aan de demo’s waar jonge vrouwen met waterkanonnen tegen muren aan worden gespoten. Een straal recht op haar hoofd. Dan denk ik aan mijn eigen ervaring met onze politiemacht in de penitentiaire inrichting in Apeldoorn, waar ik tussen 4 man op mijn knieën lag smekend om een nekschot vanwege de absurde bedreigingen omdat ik een mondvod weigerde. Geloof me ook hier zijn ze er klaar voor.

Maar zelfs in de meest desolate omgevingen groeit weer iets moois! Steeds meer mensen zoeken elkaar op en verbinden. Laten we een stapje verder gaan! Laten we samen het initiatief nemen om te zijn. Ons niet laten verleiden te bouwen aan iets beters maar ruimte geven aan wat goed is. Het Build Back Better van de borisjes, klausjes en markie’s gaat namelijk niet over ons. Wij moeten voor onszelf gaan zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *