Categorieën
Geen categorie

28 oktober 2021, kids, ik weet eindelijk wat jullie moeten worden!

Homoseksuele topsporter! Er zijn er te weinig van, daar liggen kansen kids. Het maakt niet uit of je goed bent in de sport, homo zijn is genoeg. Btw transformer zijn is nog beter, ik verwacht dat je als transformer direct mee mag doen met de OS ongeacht je sportieve kwaliteiten.

Econoom worden kan ook. Het enige wat je dan hoeft te doen is liegen. Terwijl iedereen door heeft dat de wereldeconomie op zijn gat ligt gewoon blijven roepen dat ons landje het geweldig doet!! Dat schulden maken voor deze regering alleen maar goed is, dat we moeten profiteren van de lage rente en het vertrouwen wat er is als het gaat om Nederland als schuldbetaler. Dus hoppa €385 voor 1 miljoen zorgmedewerkers, €400 energie compensatie voor iedereen, het kan niet op! Vooral uitgeven das goed voor de economie.

Klimaatwetenschapper is de derde optie, studie is niet nodig. Roepen dat het kut gaat met het klimaat is genoeg, denk maar aan dat spook uit Scandinavië. Het moeilijkste woord wat je moet leren is: “Transitie”, zolang je die er te pas en te onpas in sodemietert komt alles goed. Wat de gevolgen zijn van die transitie maakt niet uit, zolang je er maar van profiteert. Neem een voorbeeld aan fransje timmermansje…

Sorry, ik kan het niet helpen, ik heb vannacht de bijbel er maar weer even op nageslagen. Ik zie meester van Dam nog vóór me, ik was een jaar of 7. Na het zingen van Psalm 42 bulderde hij over de onzaligen, de zondaars en charlatans. Over hoe wij als ongelovigen afstevenen op de eindtijd. Een eindtijd die volgens hem gepaard zou gaan met chaos, leugens en het verdwijnen van klassieke normen en waarden. Meester van Dam was toen al stokoud in mijn herinneringen, hij zal niet meer leven. Maar man wat krijgt hij gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *