Categorieën
Geen categorie

26 oktober 2021, hij heeft het echt niet door kids.

Nu kom ik niet uit een intelligente familie, dat moet ik meteen bekennen. Het beetje hersenen wat ik heb komt niet van zijn kant. Het zijn trouwe, harde werkers dat wel! En op zich best lief, als je voldoet aan het beeld wat ze van zichzelf hebben. Want als krouwel ben je heel wat!

Mijn moeder had daar een bloedhekel aan. Ze snapte daar helemaal niets van. Hoe zulke domme mensen zich zo superieur kunnen voelen. Daar ga ik nog een boek over schrijven, speciaal voor jou mams! Wat ben ik blij dat je dit niet mee hoeft te maken…

Maar goed vandaag gaat jullie opa zijn griepprik halen, dat wordt de derde prik dit jaar. Hij wil mij niet vertellen of tie de Booster al heeft gehad, als 83 jarige hartpatiënt verwacht ik van wel, maar dat weet ik dus niet.

Jullie opa heeft de oorlog meegemaakt waar ik de huidige tijd niet mee mag vergelijken maar wel doe. De premier van Australië heeft op Nationale televisie gezegd dat Quarantaine kampen voor de niet-gevaxxten worden geopend. In Nederland zegt een mislukte onderwijzer dat maatregelen, alleen voor de niet-gevaxxten geen taboe meer zijn. En jullie opa vind dat normaal, hij weigert verder te kijken dan MSM. Het enige wat hij tegen mij zegt, al 40 jaar, ja Koertje, jij zal het wel weer beter weten, zoals altijd.

Nou pa, ik weet het beter. Wat er om ons heen gebeurt is niet normaal. Dat jij het wel normaal maakt zegt alles over jou. Slaap lekker, beeeehhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: