Categorieën
Geen categorie

24 oktober 2021, mijn 583ste stukkie lieverds.

Deze komt niet los. Er is nog zoveel wat ik moet vertellen maar de woorden komen niet naar boven. Ik wil het ergens over hebben wat zo beladen is dat het zoeken is naar de juiste zinnen. Want het moet op tafel, er is geen andere keus.

Ben benieuwd hoeveel volgers me deze x gaan verlaten. Das makkelijk in deze tijd, mensen met een andere mening laat je vallen. Niet dat ik daarmee zit, daarom vind ik het ook zo gek dat ze me dat altijd laten weten. Als er iemand is die het geen reet uitmaakt wie deze stukkies leest, ben ik het wel.

De roep om ons, de niet-gevaxxten, te gaan afvoeren naar concentratiekampen wordt steeds groter. In Australië en Canada zijn deze kampen al in gebruik. Geloof me ook in NL zijn ze voorbereid. Er komt een nieuwe variant aan, ik heb hem al genoemd, het Marburgvirus. Het is 1 van de dodelijkste virussen die we kennen. 88% van de mensen die het infecteert sterft. Ze hebben al een pcr test ontwikkeld om speciaal dit virus te detecteren, gelukkig maar. Weet je waaraan je sterft? Het marburgvirus zorgt voor bloedklonters. Is dat nou toevallig!

Naast het marburgvirus krijgen we last van schaarste, opgeklopte blm, antifa, lhbtqrstvwxyz rellen en gigantische prijsstijgingen. Een giftige cocktail van ellende. Door fascistische psychopaten gecreëerde ellende. Door ons oogluikend toegelaten ellende.

Ik hou ervan de vijand in de ogen aan te kijken. Te weten wie mijn leven probeert te vergallen. De aankomende weken gaan we het daar wat vaker over hebben. Het is tijd het kwaad te benoemen. Maatregelen te treffen, onze angst opzij te zetten en ons te verenigen. Alleen door ons leven niet te laten vergallen maar het juist te omarmen en in vrijheid zonder angst samen te zijn gaan we hier doorkomen. Wacht niet te lang. Zoek elkaar op. Bereid je voor…

2 reacties op “24 oktober 2021, mijn 583ste stukkie lieverds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *