Categorieën
Geen categorie

23 oktober 2021, zaterdag lieverds, het is eindelijk droog.

Ik hoor geen windkracht 13 om mijn hutje heen blazen, tis een relaxte rustige vroege ochtend. Het heeft de afgelopen dagen echt lopen spoken. Prachtig hoor die natuurkrachten maar het maakt wel veel herrie.

Vandaag ga ik maar weer eens genieten! Waarvan weet ik nog niet en ik heb geen idee wat ik ga doen maar iig genieten. Het kan vandaag namelijk! Gisteren kon het btw ook, tis mij gelukt! Over morgen kan ik nog niets zeggen, ik weet niet zeker of die wel komt maar vandaag is er dus deze dag pik ik weer lekker ff mee, ja kheb er zin an!

Voordat jullie denken dat ik helemaal niets doe, geloof me er is meer dan genoeg te doen! Ik doe sws al meer dan genoeg. Op deze aardkloot zijn, en er rondlopen is in mijn ogen al een opgave. 1 waar je veel energie aan kwijt bent, wil je, de dag, bewust door komen. De dag bewust doorkomen…

Ligt daar niet het geheim? 1 van de zinnen die mij het meeste is bijgebleven uit de bijbel is de volgende: “Maar vergeet niet, broeders en zusters, dat voor God 1000 jaar is als 1 dag en 1 dag als 1000 jaar”. Das lekker makkelijk dacht ik toen! Leer je eerst dat hij in 7 dagen de aarde heeft geschapen en dan krijg je dit. Op die manier heeft die week, die dag, dat harde werken van God weinig waarde, dacht ik. Maar man wat had ik ongelijk! Probeer deze dag eens echt te beleven lieverds. Wees je bewust van elke seconde die voorbij tikt. Beleef het moment, de stilte, het lawaai. De kracht van de kleuren om je heen, de warmte van de zon, de smaak van water. Neem elke ervaring tot je! Wees je bewust van iedere interactie met je omgeving. Geloof me aan het einde van de dag heb je 1000 jaar geleefd. Het is een prachtige ervaring, we zijn het kwijt maar tis de moeite waard. Vergeet morgen, beleef vandaag, bewust.

2 reacties op “23 oktober 2021, zaterdag lieverds, het is eindelijk droog.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *