Categorieƫn
Geen categorie

16 oktober 2021, Gisteren beloofde ik dat ik het minder over alles wat er om ons heen gebeurt ga hebben kids.

Maar dat is onmogelijk! In Taiwan wordt doodleuk šŸ¤  op nationale tv, bijna trots, gemeld dat er nu meer mensen zijn overleden aan de gevolgen van het vaccin dan aan het virus. In de UK, vooral Schotland loopt voorop, begint het ook op te vallen dat er steeds meer gevaxxten in het ziekenhuis belanden of overlijden, er worden zelfs vragen gesteld in het huis van afgevaardigden. Ondanks dat bereikt dit nieuws ons niet via MSM. Integendeel, hugootjes demagogie begint steeds groteskere vormen aan te nemen. Tijdens een bezoek aan een ziekenhuis, waar 0 mensen met Covid lagen deze week, kwam er zoveel stront uit zijn mond dat we het er verder maar niet meer over hebben. We zullen het alleen niet vergeten.

Weet je waar de foto genomen was die gisteren bij mijn stukkie stond? Dat was bij een kippenhok! Die ben ik aan het schoonmaken zodat we kippen kunnen aanschaffen. 10 jaar lang heeft het hok leeg gestaan maar nu gaat tie weer dienst doen als legbatterij. Lekker man!

Tijd en plaats om in vrijheid te leven. In mijn beleving is vrijheid namelijk belangrijker dan veiligheid. Ik wil niet leven in een maatschappij waarin QR codes ons leven domineren. Ik zal daar ook nooit aan meedoen hoe groot de druk ook gaat worden. En de druk wordt met de dag groter, wereldwijd. Er vind een oorlog plaats tegen de menselijkheid maar het gros wil het niet zien. Binnenkort mag ik de supermarkt niet meer in omdat ik geen code heb. Of het ziekenhuis, omdat ik dan het bed inneem van meneer Hoek zijn vrouw, btw dat zou ik zelf ook niet willen. Het mensje is 95, die moet nog een tijdje. Er moeten alternatieven komen, tijd en plaats voor de unwanted. Wat een uitdaging! Wie doet er mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *