Categorieën
Geen categorie

15 oktober 2021, vandaag is de dag dat 30% van de Italianen niet meer naar zijn of haar werk mag, kids.

Vanaf vandaag gaat de nieuwe wet in dat je niet meer mag werken als je niet gevaxxt bent. Italië is het tweede land waar deze wet ingaat in Europa, Litouwen experimenteert er al bijna 2 maanden mee. 2 landen in ons verenigde Europa waar mensen worden weggezet als tweederangsburgers vanwege een medische keuze.

In plaats van verontwaardiging hoor ik zeggen: “nou dan valt het hier nog best mee.” Ik val dan stil en dat gebeurt me niet vaak. In de UK hebben ze de functionaliteiten van de QR pas stilletjes uitgebreid. Niet alleen je vaccinatiestatus wordt getoond bij uitlezen maar ook je leeftijd, geslacht, huwelijkse staat, criminele verleden en nog meer leuke weetjes. Nu is de UK geen onderdeel meer van de EU maar ik zou als Nederlander, met een QR code, goed bijhouden wat er allemaal wordt geregistreerd, of hebben we toch niets te verbergen? Das ook zo’n dooddoener.

We mogen nu toch wel concluderen dat de vaccinaties niet vrijwillig zijn? Wat vinden jullie? Ik zou graag horen of je het daar wel of niet mee eens bent. En daarnaast gaat die QR code, zolang jullie hem blijven gebruiken, niet meer verdwijnen, dat hebben jullie toch wel door hoop ik. Je investeert geen miljarden in een controlemechanisme om het na een paar maanden weer te ditchen. Het idee alleen al dat je een ziekte gaat bestrijden door het volk zijn vrijheden af te nemen ipv te investeren in de zorg en dat mensen daar dan ook nog in meegaan kan er bij mij niet in. Maar ik zie het om me heen gebeuren, wat een waanzin, wat een gekte.

Maar goed, leuk allemaal die stukkies van me waarin ik maar loop te zeiken over wat er allemaal om me heen gebeurt en hoe triest dat allemaal is, maar daar schieten we geen reet mee op. Is ook helemaal niet gezellig. Tijd en plaats, daar gaan we het weer over hebben! En hoe we vanuit het geloof in de onsterfelijkheid van ons zijn een mooiere toekomst op gaan bouwen. En kids, dat is dan wel weer een geweldige uitdaging! Toch?

6 reacties op “15 oktober 2021, vandaag is de dag dat 30% van de Italianen niet meer naar zijn of haar werk mag, kids.”

Goedemorgen Koert,
Het houdt niet op, voordat mensen er massaal mee stoppen. WAANZIN is het goede woord 🥲
Bedankt voor je onvermoeibare vermogen om mensen deze waanzin duidelijk te maken 🙏
Mooi weekend ☀️🍀❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *