Categorieën
Geen categorie

17 oktober 2021, wat is de natuur toch geweldig lieverds!

Vooral als je echt gaat kijken. Niet alleen naar de schoonheid van de kleuren, of de grilligheid van de vormen, de verscheidenheid aan soorten of de vele overlevingstactieken. Maar ook naar de kracht van de natuur. Er zit zoveel power in alles om ons heen dat het je kan overvallen. Wat ik het fascinerends vind is het onbaatzuchtige, hoe de 1 zich opoffert om weer nieuw leven te creëren voor de ander, machtig mooi.

Er staan hier gigantische kastanjebomen op het terrein. Leuk kastanjes, maar wat maken ze een zooi. Onder 1 van die bomen staat een appartement met een plat dak. Zo’n dak van teer, je kent ze wel. De afgelopen jaren hebben die bomen hun kastanjes en bladeren op dat dak laten vallen. Die bladeren en kastanjes zijn gaan verteren en daar in die nieuwe laag verteerde zooi groeit dan weer een nieuwe kastanjeboom. Geweldig toch? Wat mij het meeste raakt is het onverstoorbare, hoe die miljoenen bladeren, de ontelbare kastanjes daar, jaar in jaar uit, zorgen dat er een nieuwe vruchtbare bodem ontstaat. Hoe vliegen, spinnen, wantsen en pissebedden er hun toevluchtsoord vinden en meehelpen aan het proces. Tijd bestaat niet, alleen opoffering en overleven.

Had je die rommel nog een tijdje laten liggen dan zou het appartement langzaam verdwijnen. Onderdeel worden van de natuur. Opgenomen in de tijdloze iteratie van het ontstaan van leven. Maar goed dat ik die zooi heb weggehaald, je zal maar liggen te slapen en plotseling een kastanjeboom in je bed vinden, das niet handig.

Honderdduizenden kastanjes vielen de afgelopen jaren op dat dak. Het meerendeel besloot om gewoon te verrotten. En dan is er 1 kastanje die denkt fuck it, ik ga het gewoon proberen. Daar bovenop dat dak begint hij aan een nieuwe generatie kastanjeboom. Tot Koertje langskwam, sorry, doei kastanjeboom.

3 reacties op “17 oktober 2021, wat is de natuur toch geweldig lieverds!”

Koert je hebt bijna het geheim van de natuur en leven op een simpele wijze verwoord. Nu stel ik een retorische vraag om voor eens en voor altijd het woord ‘virus’ uit te leggen.
Wie of wat zorgt er voor dat bladeren (periodiek) van de bomen vallen en (periodiek) weer aangroeien?
Hoe noemen we het proces van vallende bladeren en hoe noemen we die periodieke invloed die het vallen van bladeren (apoptose) in gang zet?

Die invloed van de sterren heet ‘influenza’, jawel onze ‘flu’ of ‘griep’. Invloed is dus GEEN virus, invloed is geen drap van gevallen bladeren op een dak. Invloed zorgt voor apoptose, het afsterven van cellen of bladeren.

Apoptose: ‘apo’ is ‘ weg’ en ‘ptosis’ is ‘ vallenl’. Apoptosis is dus het griekse woord voor ‘het vallen van bladeren’ onder invloed van de sterren, ‘periodiek’, seizoensgebonden.

De nobelprijs is uitgereikt aan degene die het periodiek afsterven van (onze) cellen haarfijn heeft bestudeerd en beschreven. Ze konden niet anders dan dit natuurlijke verschijnsel apoptose noemen. Elke dag sterven er standaard zo’n 50 miljoen cellen af, en periodiek kan dat een hoger of lager aantal zijn. Onder periodes verstaat men ook de groei (stuipen), we weten allemaal dat bijvoorbeeld in de pubertijd allerlei verandering plaatsvinden in elk lichaam. Dat kan niet als cellen niet geprogrammeerd zijn om op een gegeven moment af te sterven om ruimte te maken voor nieuw cellen, met nieuwe functies. Baardgroei en borstgroei zijn zichtbare voorbeelden. Acne trouwens ook.

Alle (normale) kindergroeistuipen hebben te maken met apoptose, dus vlekken en bulten is het afsterven van vezels en weefsel tijdens de groei.

Nu de knaller: als cellen sterven, dan laten ze hun inhoud los en het drap wat ontstaat (het verteringsproces van gevallen bladeren) heet VIRUS!
Virus is dus het afval val gestorven cellen. Cellen sterven is een gezond lichaam periodiek, vanwege groei, of vanwege de seizoensinvloeden, de invloed van de sterren of influenza.

Virus is het lichaam zweeft dus niet in de lucht, de kans dat kaboutertjes met kleine machinegeweertjes microscopisch kleine kogeltjes afvuren is groter dan de kans dat virus in de lucht zweeft.
Als virus alleen bestaat uit witte bloedcellen die hun specifieke taak hebben uitgevoerd, noemen we het pus. Pus en Virus zijn pus en virus, en dus niet een pus, of een virus.

Iedereen die nu nog virus onderverdeeld in 76 verschillende soorten kun je met kabouterkogels neerhalen.

Dwaasheid op een stokje: alles wat in het lichaam gebeurt kan men nadoen in een laboratorium (werkplaats). Honderden verschillende cellen van allerlei dieren, mensen en ongeboren vruchten worden in een Petrischaal op kweek gezet en men forceert dan ‘het sterven van cellen’ zodat ze hun inhoud loslaten en er … virus … in het schaaltje ontstaat (In vitro). Dit drapje krijgt dan de naam van het orgaan waaruit de cellen zijn verkregen, lever bijvoorbeeld is Hepa… et voila, zo kan met hepatitis creëren, ‘levercellen in brand steken met gif in een schaaltje’, en zeggen dat de afgezwakte vorm, wat dat ook betekent, jou en mij kan beschermen tegen het hepatitusvirus als we het gifstofje bij jou en mij injecteren! Men beweert dat er Hepatitus A, B en C virus bestaat waaraan je dood kan gaan, en ja als iemand een leverontsteking heeft, dan kan dat verschillende oorzaken hebben, maar je moet natuurlijk op zoek gaan naar de toxines die de lever ‘ziek’ maken (alcohol, medicijnen, vaccins, GMO food, stress etc.).

Uw eigen cellen, die in uw eigen lichaam afsterven (In Vivo) KUNNEN NIET GESTOPT WORDEN, als apoptose eenmaal in gang is gezet doet de natuur de rest, net als het vallen van de bladeren niet gestopt kan worden.

Er zijn mensen die beweren dat ze het vallen van bladeren kunnen beïnvloeden, de laboranten zeg maar die cellen kunnen laten sterven. Het is waar als ik 100 liter gif aan een volwassen boom geef, in doses van 10 liter per week, dan zal die boom zijn bladeren (zelfs in de zomer) laten vallen. Dit heet echter geen apoptose, maar necrose, omdat de hele boom nu zal sterven en er nooit meer een blad aan de boom zal groeien. Dat laatste dames en heren, het vergiftigen van gezonde mensen, is al sinds Edward Jenner in 1795 experimenteerde met ‘Pus van koeien’, koeiengif (vacca + ine = vaccin) om pokken te bestrijden (wat nooit gelukt is!), aan de gang, Dat we nog leven is een wonder!

Samenvattend:
Virus = afval van dode cellen
Influenza = invloed van de sterren
Apoptose = Vallen van de bladeren, sterven van cellen, periodiek, ruimte maken voor nieuw leven (cellen).
Necrose = Vergiftigen van gezonde cellen met toxines, het doden van leven, vaccinatie, medicatie
Gif = Koeiengif (vaccine), medicijnen, toxine, poison, venum, GMO
Farmaceut = Hij/zij die gif of gifdranken maakt

Ze liegen niet, u begrijpt alleen niet wat ze werkelijk zeggen.

Er staan een paar spelfouten in, maar ik kan het niet verbeteren….. voorbeeld: ‘cellen sterven IN een gezond lichaam’, ipv ‘IS’. Misschien kun jij het wel verbeteren. Dit verhaal is 100% de waarheid, het is met geen pen te beschrijven hoe 99,99% van de mensheid is ‘geprogrammeerd’ om te geloven in ‘schietende kaboutertjes’ een geniale vondst na de ‘war on drugs’ en ‘war on terror’, nu de ‘war on invisible pathogens’.

Bijna iedereen is ‘fout geprogrammeerd’; zodra iemand zegt EEN virus (99% van de mensheid!), weet je dat ie niet weet wat virus is. Als iemand zegt de griep heerst weer, of eist slachtoffers, dan weet je dat het niets te maken heeft met virus als OORZAAK, maar dat virus (cellen die sterven) het gevolg is van natuurlijke periodieke invloeden. INFLUENZA is die invloed, maar dat is geen tastbare ‘bug’ of iets dergelijks.

Volgende keer zal ik meer zeggen hoe “de geleerde leeghoofden” bacteriën, witte bloedlichaampjes en enzymen door elkaar halen, maar ook hoe men ‘gassen’ in de buitenlucht bewust verwart met ‘gassen die ontstaan bij het verteren van voedsel (metabolisme) en opruimen van cel resten (de dode bladeren als het ware).

Handen wassen doe je alleen als je met toxische materialen (verf, olie, etc.) hebt gewerkt, of als je over je handen gepoept of gepiest hebt. Het is wederom volkomen absurd te denken dat je langer dan een milliseconde gezonde bacteriën van de huid kunt verwijderen. Heeft NIETS met virus te maken. Hier komt het: Virus (dode cel resten, dode bladeren) is niet besmettelijk, maar cellen kunnen een toxische inhoud bevatten (net als bladeren die bijvoorbeeld een half jaar lang uitlaatgassen hebben ‘ingeademd’). Bij het ‘verteren’ of ‘rottingsproces’, komt de toxische inhoud dan ook vrij. Die toxische inhoud moet je niet bij anderen inspuiten, en dat is precies wat ze wel doen!!!!

Maskers draag je alleen bij ‘gasaanvallen’, maar alleen gassen die in een laboratorium (door mensen) zijn ontwikkeld (mosterdgas, Zyclon B). Het mondmasker is schadelijk, want je blokkeert daarmee de vrije uitgang van de adem met haar toxische stoffen die door het ademhalingssysteem worden afgevoerd. Zo zou je ook sterven als je jezelf in plastic wikkelt, kan een uurtje duren maar je sterft omdat de huid ook gifstoffen ‘uitademt’.

Omdat bijna alles wat de geleerde leeghoofden en de geprogrammeerde psychopaten doen tegen alle gezondheid en schepping ingaat, is het duidelijk dat ze bezig zijn met het vergiftigen van de wereld, en ook dat doet de ‘industrie’ al een hele lange tijd.

Voor de mensen die dit verhaal niet kunnen geloven; Zika virus is in 1947 gepatenteerd, door het ‘Rockefeller foundation’, in 2014 spoot men in Brazilië duizenden vrouwen met dit gif goedje in en twee jaar later werden er ineens baby met Zyka-virus hoofdjes geboren……. Alle vaccins zijn gepatenteerd!! Voordat mensen ziek worden van een of ander gif stofje, of doodgaan, zijn er eerst injecties uitgedeeld, miljoenen tegelijk. De griepinjectie was een opwarmertje.

En ik sluit af met het volgende: Hoe ziek zijn we eigenlijk, als we misantropen (mensen haters) nog steeds filantropen (liefde voor de mens) blijven noemen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *