Categorieën
Geen categorie

13 oktober 2021, tis niet meer uit te houden kids, dat ben ik met jullie eens.

Die qr code gaat niet verdwijnen, das nu wel duidelijk. Niet in november, en ook niet volgend jaar. Wil je deze gezondheidscrisis oplossen dan moet je een controlemechanisme hebben, wie mag waar gebruik van maken. Dat is nodig ter bescherming van de beschermden omdat de on-beschermden de beschermden kunnen besmetten terwijl de beschermden net zo besmettelijk zijn. Das logisch!

Ook logisch is dat hoe meer mensen er beschermt zijn hoe meer je de on-beschermden moet weren uit het sociale leven. Je neemt die prik tenslotte niet voor jezelf als gezonde tiener of volwassene, je doet het voor een ander. Hoeveel prikken je moet nemen begint ook steeds duidelijker te worden, minimaal 2 per jaar, soms 3, gratis dat dan weer wel.

Ik hou van sport kijken, dat weten jullie. Mijn favoriete sport op tv is schaatsen. Heerlijk om een zondagmiddag op de bank te hangen, terwijl de stoofpeertjes opstaan. Slow tv. Heerlijk. En schaatsen gaat weer beginnen! Leuk. Van de week zag ik een interview met Kjeld Nuis, een Olympische held. Wat ongemakkelijk vertelde hij over zijn vaccinatie, dat hij er ziek van was geworden, dat hij schade had opgelopen aan zijn hartzakje. Gelukkig was hij er goed van afgekomen, hij was al wat huiverig geweest vooraf. De interviewer schamperde eroverheen, “Jij hebt ook altijd pech hè, ben je weer 1 van de 0,00009 mensen die er last van heeft”. Kjeld lachte als een boer met kiespijn, wat een vertoning.

Ik hoop echt dat het bij zijn hartzakje blijft maar vrees het ergste. Als getraind complotdenker verwacht ik nog wat meer complicaties. En geloof me ik hoop, bid, smeek, dat ik ongelijk heb. Dat ik over 2 jaar nog kan genieten van Kjeld als sportheld. Maar tegen die tijd heeft Kjeld minimaal 4 extra boosters in zijn arm zitten en naar mijn weten heeft Kjeld maar 1 hartzakje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *