Categorieën
Geen categorie

10 oktober 2021, don’t mention the war, kids.

John Cleese zei het een jaar of 40 geleden al, er is weinig veranderd. Wat is de mens toch een laf wezen, wat zijn we toch een stelletje zielige, trieste sukkels bij elkaar. We weigeren te leren van onze fouten! Want hoe kan je leren van fouten als je het er niet over mag hebben?

Nee we geloven liever in de sprookjes die ons worden voorgekauwd, omdat ze ons beter uitkomen. Deleten de waarheid uit ons geheugen. En zo lopen we weer in dezelfde valkuilen als we al eeuwen lang doen. Alleen maar omdat we te fucking bang zijn, te laf om onszelf te confronteren met de waarheid. Wat een k*tweekend, tis nog koud ook.

Nu vind ik dat wel lekker zoals jullie weten. Ik kan goed tegen de kou. Maar als je je klote voelt dan is het fijn om over alles te zeiken. Ik ben toch wel benieuwd hoe de gemiddelde gevaxxte zich voelt! Tis nu wel duidelijk dat de vaccins ze deze winter niet gaan helpen tegen die hoax. Hebben jullie de cijfers uit Singapore gezien? 85% van de mensen is daar gevaxxt maar het aantal besmettingen is nog nooit zo hoog geweest. Terwijl alle maatregelen er ook nog gelden. Mondvodden, 1.5 meter afstand, QR, geen meetings of feestjes, ga zo maar door. Er rijden zelfs robocops door de winkelcentra om mensen te waarschuwen als ze te dicht bij elkaar in de buurt komen. Het helpt allemaal geen fuck.

Het is oorlog maar bijna niemand wil het zien. Het is comfortabeler de messenger te deleten en zolang mogelijk vast te houden aan wat je denkt te hebben. Maar het gaat hard nu, we zitten in een perfect storm. En dat alleen maar omdat we de waarheid niet onder ogen willen zien. Alles is een leugen, geloof me, door mij weg te gooien ga je dat niet veranderen.

Google zelf ff! Covid in Singapore today.

https://www.imdb.com/video/vi1453832729

2 reacties op “10 oktober 2021, don’t mention the war, kids.”

Goedemorgen lieverd, houd jezelf en je mooie ❤️ goed warm.
Het zonnetje schijnt vandaag, dat helpt.
Ik voel je machteloosheid ook 🙏
Mooie ☀️dag 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *