Categorieën
Geen categorie

7 oktober 2021, het was een heldere nacht lieverdS.

Wat is dat toch mooi al die sterren aan de hemel. Ik heb er ff van genoten al was het wel koud, Tsja tis alweer bijna november. De eerste week van “Red October” zit er bijna op, weinig aan het handje zou je zeggen, alles gaat op rolletjes. Alleen de vaccinatie bereidwilligheid schijnt wereldwijd wat af te nemen. Maar daar gaat het ministerie in NL wat aan doen.

Evergrande is gered, ze gaan hun vastgoedportefeuille verkopen voor iets van 3 miljard. Met een schuld van ruim 300 miljard schiet dat in mijn ogen niet echt op (ik ben expert in schulden zoals jullie weten) en is het wachten op de volgende klap. Maar goed er zijn wel meer banken en bedrijven die met belastinggeld overeind worden gehouden, das niets nieuws.

Wat ze daar aan het doen zijn met Taiwan is minder leuk, voor de Taiwanezen dan. Je zou als land maar moeten vertrouwen op het woord van Sloppy Joe voor je veiligheid. In 8 maanden tijd vertrouwd nog geen 40% van de Amerikaanse bevolking de beste man, als Taiwanees zou ik snel een andere grote broer zoeken. We weten wat er met Hongkong is gebeurt.

Dinsdag 12 oktober, dat is over 4 dagen, komen jullie nog? Ik zou het zo leuk vinden de lezers van mijn stukkies te ontmoeten. Tis in Leeuwarden en er zijn mogelijkheden om te overnachten. We kunnen het hebben over Australië. Vanaf 11 oktober worden daar de niet-gevaxxten geweigerd in ziekenhuizen. Na het ontslaan van niet gevaxxt personeel is dat de volgende maatregel om mensen te dwingen de “Jab” te nemen. Het lijkt mij slim om over dat soort excessen na te denken, wat als dat hier gaat gebeuren? Zeker nu het ministerie alles op alles gaat zetten om ons over te halen! Of ben ik nu aan het conspiracy denken? Nou das prima, dat mag! Mocht jij er nu ook zo over denken en dinsdagavond tijd hebben, kom dan wat eten, in Leeuwarden, dan hebben we het erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *