Categorieën
Geen categorie

6 oktober 2021, in de afgelopen 70 jaar hebben, in Frankrijk, rond de 3k priesters zo’n 300k kinderen gemolesteerd, lieverds.

De cijfers zijn niet zo rond, de ene krant zegt 2900 kerkelijke leiders, de andere 3200. Ik lees over 266k slachtoffers, ergens anders meer dan 320k. Maar laten we niet verzanden in details. Voor dit stukkie is 3k en 300k wel makkelijk rekenen.

300k onschuldige kids die door 3k pedo’s zijn misbruikt. Elk van die priesters zou dus ongeveer 100 slachtoffers hebben gemaakt. 100??? Kunnen jullie je dat voorstellen? Dat de plaatselijke pastoor in Lullebroekerveen 100 koorknaapjes van achteren neemt, en niet 1x maar de meeste slachtoffers zijn jarenlang misbruikt. Wat een libido moeten die gasten hebben ontvangen van hun God! Om jaloers op te worden, wat een BS verhaal…

En zo barst het van de BS verhalen in de rioolblaadjes die kranten worden genoemd. Het ene sprookje rolt over het ander. Ik weet dat jullie die kranten niet lezen maar het probleem is ze zetten wel het narratief. Dat liegen en bedriegen geen consequenties heeft. Dat het geen reet (🤠) uitmaakt wat je de ether in gooit, zolang je er zelf maar beter van wordt.

Maar veel mensen worden niet meer beter. Valt het jullie nog niet op? Het griepseizoen is van start gegaan. Of moet ik zeggen het virusseizoen? Of is het bacteriënseizoen? Welke nieuwe variant gaat ons de aankomende 2 weken hard raken? Wordt het Lambda, Epsilon of Marburg? Die laatste zou wel goed uitkomen. Zorgt er namelijk voor dat je bloed gaat klonteren. Maar volgens MSM is er een oplossing, de Boostershot of hier voorzichtig derde prik genoemd. Toeval bestaat niet, Booster Shot, BS.

8 reacties op “6 oktober 2021, in de afgelopen 70 jaar hebben, in Frankrijk, rond de 3k priesters zo’n 300k kinderen gemolesteerd, lieverds.”

Beste Koert,

Je maakte een kleine rekenfout 3000 x 100 = 300.000, 200 slachtoffers minder per pedosexuele kerkelijke leider, dat is nog steeds 100 p.p.k.l.! Je weet niet meer of je ze moet ophangen, in vieren delen, of de guillotine weer van stal moet halen. De wereld is compleet knotsknettergek geworden!

Maar desondanks wil ik toch vragen heel even die MSM naast je neer te leggen, want zonder dat je dat wilt herhaal je regelmatig de leugen als je deze als bron beschouwd, terwijl je volgens mij de energie beter kunt besteden aan het verkondigen van de waarheid, welke uiteindelijk duizenden keren sterker is, dan elke leugen.

Het viel me op dat ook jij niet weet wat virus is, apoptose, necrose en influenza. Ik heb daarover een mooi stuk geschreven in het Engels, ik wil het graag voor je vertalen. Als je het leest zal het je eerst schokken en dan doen beseffen dat de leugen nog groter is dan wij dachten. Een klifhanger: virus is het afval van dode cellen en is het gevolg van apoptose (seizoensinvloed die ook bladeren van bomen doet vallen, apo = “weg van”, ptosis =”vallen”). Influeza is letterlijk “invloed” die apoptose in werking zet….. in het lichaam (dus er zweven geen microscopisch kleine (invloed) deeltjes in de lucht). Zelfs NIEZEN is misschien onsmakelijk als je het snot op je krijgt, maar IS NIET infectueus, net zomin als dode bladeren op de grond andere bladeren (aan de boom) kunnen infecteren. 99,99% van de mensheid is verkeerd geprogrammeerd, dat programmeren begon in dit geval al in 1795, met injecties met pus (wiite bloedlichaampjes) van koeien, of koeiengif, vertaald “vaccin”, door Dr. Edward Jenner…. Melk (met immuunstoffen) werd vervangen met “koeiengif” (vaccins). Daar was nog 1 stap voor nodig, meneer Pasteur… (melk doodkoken bij 72 graden, 15 seconden lang, maakt immuunstoffen in de melk inderdaad “kapot”).

Wie nog steeds griepvirus zegt verdiend uiteindelijk het gif wat ze hem toedienen.
Griep is Influenza is Invloed! Virus is afval van dode cellen na Apoptose, of Necrose (het doden van cellen met toxines zoals vaccins, GMO, chemtrails, medicijnen, biologische-, scociale-, psychologische-, of economische stress).

Als het kwartje valt en snapt dat 100% van alle “virusepidemieen” via injecties de wereld ingebracht zijn, snap je ook dat de natuur Apoptose inzet om elke dag zo’n 50 miljoen cellen “af te laten sterven”, zodat groei (in stadia) mogelijk is, en dat bepaalde technocraten dit in een laboratorium nabootsen in een Petrischaal + gifstoffen (necrose), om daar miljarden euro’s mee te verdienen, dan weet je dat je alles moet doen om die zwendel en zwendelaars te ontmaskeren…. en sowieso waren de maskers in 1919 de oorzaak van het grootste aantal doden, nadat honderden miljoenen met een experimenteel “vaccin” waren vergiftigd.

Koert: Van alles wat hierboven staat is BEWIJS!

Link naar zeker 6 artikelen die de moeite van het lezen (en leven) waard zijn: https://3d5d.space/cat/articles

Geprogrammeerde celdood: https://nl.abcdef.wiki/wiki/Programmed_cell_death
Apoptose: https://nl.abcdef.wiki/wiki/Apoptosis

Goedemorgen, dank voor deze correctie! Het was vanmorgen erg vroeg. En zeker mijn dank voor je uitgebreide uiteenzetting aangaande de definitie van wat nu wat is.

There are no soldiers fighting this war, there is deception only.

Ik heb je tekst gelezen. Maar de vraag is of de waarheid wel sterker is dan de leugen? Daar zou ik graag eens tijdens een goede maaltijd met je over sparren. Is de mens wel in staat de waarheid onder ogen te zien? Iedere beschaving is gebouwd op leugens. Is de leugen niet de basis van een beschaving? Is de mens in staat te leven in waarheid?
Ik ga ervan uit van niet, van jongs af aan is de leugen onze vriend. Worden we ingepakt door verwachtingen, dromen, voorspellingen en ideeen voortkomend uit leugens. Als we zouden leven in echte waarheid zou geloven niet bestaan, waarheid heeft niets met geloven te maken. Leven in waarheid zou betekenen dat er geen verwachtingen zijn, geen dromen of ideeën over de toekomst. We zouden beseffen dat alleen het nu waarheid in zich heeft, de ons voorgespiegelde toekomst is altijd een leugen.

Koert,

Elke keer als je het over een goede maaltijd hebt, zie ik het al voor me hoe we gezellig met zijn allen aan het babbelen en genieten zijn. Ik hou het in gedachte als iets voor komend voorjaar. (ik kom uit Rotterdam).

En het zoeken naar de waarheid is erg persoonlijk, en vele wegen leiden naar Rome (wat overigens geen beschaafde stad hoeft te zijn).
“De waarheid is als een kaars in het duister, zolang het niet brandt is het een onderdeel van de duisternis”.
“Als je het moet geloven is het meestal een leugen, als je het moeilijk kunt geloven, is het meestal de waarheid”.

Duizenden jaren (vele beschavingen) is “men” (de machtswellustelingen) al bezig met het verduisteren van al het licht op aarde en al wat er op leeft (o.a. met leugens, list en bedrog). Ook dit keer gaat het niet lukken, omdat we niet de bron van de schepping zijn maar een miniscule reflectie van de scheppingsbron. Onze zon is weer een miniscule lichtbron van al het leven op aarde. Zelfs al lukt het de dwazen om de zon te verduisteren met chemtrails, dan nog is 1 microseconde van de zon voldoende om duizend jaar duisternis weg te blazen als een stofwolkje. Zo ook met de waarheid, de oerbron blaast in een oogwenk duizenden jaren leugens weg.

Droom Wereld .

Ben in een droom Wereld geboren , en wat jij zegt dat is niet waar .

Hebben de waarheid snel verloren , gebouwd met leugens aan elkaar .

We aanbidden valse en geschriften , beheren slapers en de dromen .

Want je mag vooral niet zwichten , en dicht bij de waarheid komen .

Val vooral niet uit de pas en blijf zitten in die boot , maar om de waarheid te herkennen moet eerst je ego dood .

Ik vertel je niet hoe je moet dromen voordat je slapen gaat , probeer alleen maar wat te schudden , maar of dat je wakker maakt ?.

Rudi

Duizend levens .

Ik leefde meer dan duizend levens , en dat was duizend malen goed .

Ik leefde meer dan duizend levens , en vertel je niet hoe je dat doet .

Ik voerde meer dan duizend strijden , en ik verloor ze allemaal .

En ik ben dankbaar voor dat lijden , want het klopt voor mijn verhaal .

En als je moe bent van die oorlog , draai je dan om en vecht je dood .

Alleen dan pas zal je winnen , kan een nieuw leven weer beginnen , en dat leven maakt je groot .

En in die meer dan duizend levens , ben ik gehaat en was ik kwaad .

Maar ben het toch blijven proberen , dat is hoe

het

verhaaltje gaat .

Ik leefde meer dan duizend levens , daarvan heb ik toch echt geen spijt .

Ik leefde meer dan duizend levens , en als je dood gaat aan het einde , dat dan alleen de waarheid overblijft .

Rudi

Wie ben jij dan ?

Ontgoocheld bang, en vol illusies,

strijd je nog lang, met vele ruzies.

Jezelf gezien en net vernomen,

kan hier alleen maar stront van komen.

Wat weet je nou vraag ik je echt,

maar denk goed na voor je wat zegt.

Want voor je zegt bedenk met spoed,

is wie jij bent nou echt zo goed.

Vertel mij nou eens is oprecht,

wie ben jij eigenlijk in het echt ?

Rudi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *