Categorieën
Geen categorie

2 oktober 2021, wat vinden jullie van mijn nieuwe uitzicht kids?

Landelijk niet? Zeker met die schaapjes in de wei. Zouden die beesten nou niet balen van het weer? Met zo’n dikke wollen vacht krijg je het misschien niet koud maar de hele dag die regen op je kop is om gek van te worden. En dan de wind, vriend en vijand tegelijk. Die is hier altijd, een windloos momentje komt niet veel voor. Vandaar mijn nieuwe uitzicht, verblijven in de huifkar wordt wat oncomfortabel, het waait er binnen net zo hard als buiten.

Ik ga er ongelooflijk op vooruit! Er is zelfs stromend water in mijn nieuwe woning! En lampen die aangaan met een schakelaar, en ik kan er rechtop staan, dat is toch wel lekker tijdens het koken. De huifkar is net 5 cm te laag, Tsja vroeger waren ze niet zo groot, mijn eigen schuld. Al met al kan je zeggen wat je wilt, een mazzelkont ben ik wel.

Willen jullie mijn nieuwe winterverblijf nou zien kom dan de 12de ff eten. Ik heb al best wat aanmeldingen dus je bent niet de enige die komt. Ook als we elkaar nog niet persoonlijk kennen kom ajb langs, juist dan! Gezellig. Zoals ik al zei, er is de mogelijkheid om, voor een klein bedrag, een kamertje te huren zodat je kan blijven slapen! Of je camper stallen, dat kan ook nog!

Tis belangrijk dat we elkaar ontmoeten! Juist verbinding is wat men probeert te voorkomen. En we gaan elkaar nodig hebben! Het dieptepunt van deze hoax is nog lang niet bereikt. En dan is het leuk als we elkaar al een x in de ogen hebben aangekeken. Samen hebben gegeten. Gezellig!

5 reacties op “2 oktober 2021, wat vinden jullie van mijn nieuwe uitzicht kids?”

hey ouwe reus, tijdje niet gesproken of gezien, maar stiekem nog altijd aan jou denkend als vrijbuiter.
lees dat je weer een plekkie heb zonder wielen eronder.
helaas weet ik niet of ik de 12e naar het hoge noorden kan komen maar ga er van uit dat het weer donders gezellig word onder jou “hoed”e.
utgajegoed, we spreken elkaar ooit zeker weer. Grt Jacco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *