Categorieën
Geen categorie

1 oktober 2021, laat ik de maand positief beginnen lieverds!

Vandaag ga ik een belangrijke stap zetten in de voorbereiding naar de winter, ik ga mijn croqs verruilen voor werklaarzen. Het wordt toch wat kouder hé, tijd om mijn sokken te voorschijn te halen. Via via heb ik bijna nieuwe laarzen op de kop weten te tikken, want gevoerd zijn die dingen best duur. Maar uit ervaring weet ik dat 2 dingen belangrijk zijn in de winter, warme voeten en een warm hoofd, het is de investering waard.

Daarnaast wil ik nog een poging wagen jullie uit te nodigen voor een gezellige avond. Op 12 oktober, das een dinsdag, kan ik een ruimte regelen in de buurt van Leeuwarden. Niet zomaar een ruimte maar 1 met de mogelijkheid om te blijven slapen in een eigen kamertje of je campertje op een comfortabele manier neer te zetten! Is dat leuk of is dat niet leuk?

Maar dan moeten jullie wel komen! Om van gedachten te wisselen, elkaar te troosten, goede moed in te spreken, te zingen, misschien een dansje, maar iig lekker eten en lachen! Heel veel eten en lachen. Samen, gewoon omdat het kan.

Het wordt een besloten bijeenkomst, afhankelijk van met hoevelen jullie komen zal ik wat kosten in rekening moeten brengen, mocht dat een probleem zijn laat het ff weten! Vanwege het besloten karakter mag je je QR code thuislaten een testuitslag is ook niet nodig. Knuffelen is wel verplicht, dan weet je dat!

12 oktober! Gaat dat lukken? Zo niet zoeken we een andere datum. Stuur me een berichtje via Telegram, Signal of de mail. Laten we verbinden, plannen maken en plezier. Er is nog zoveel te doen! https://youtu.be/h2pktmNilXA

https://youtu.be/h2pktmNilXA

2 reacties op “1 oktober 2021, laat ik de maand positief beginnen lieverds!”

Goedemorgen lieve Koert,
Wij zitten nu midden in de verbouwing en extra oppasdagen omdat er één oppasoma ziek is 🤷‍♀️
Je gaat er vast meer organiseren.
Hoop dat het super fijn en mooi samenzijn gaat worden. Zo mooi dat je dit doet, dankjewel lieverd ❤️🙏👍🏼😍😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *