Categorieën
Geen categorie

30 september 2021, wij, lieverds, zijn officieel tot derderangs burgers gedegradeerd.

Niet- gavaxxten mogen zich niet vermaken en nu heeft dit kabinet(🤮) officieel besloten om niet op te komen voor onze rechten. Als een werkgever discrimineert mag dat, althans het kabinet vind het best, de gediscrimineerde moet maar op eigen houtje naar de rechter, ondanks dat het niet mag helpt het kabinet ons niet. En het volk? Het volk houd zich stil en kijkt weg.

Sorry pa ik moet dit stukkie aan jou opdragen, ik weet dat je ergens nog wel, een beetje, om me geeft. En als het niet om mij is dan voor mijn niet-gevaxxte kids. Je hebt mij christelijk opgevoed, de uren op de harde bankjes in de kerk staan nog in mijn billen gegroefd. Het christelijk geloof komt voort uit een man die Jezus heette, een barmhartig man die geen onderscheid maakte tussen mensen. Melaatsen, hoeren of afvalligen, hij hield van iedereen. Een man die opstond tegen onrecht, die het juist opnam voor de derderangs burgers.

In de begin jaren van jou leven heb jij een periode meegemaakt waarin er ook derderangs burgers waren in NL. Je was aan het einde van de oorlog een jaar of 6, veel zal je er niet van meegekregen hebben. Toen ik opgroeide was er in ons kikkerlandje relatieve rust, de melaatsen en afvalligen woonden ver weg. Via een donatie in een kerkzakje kochten we in het westen ons schuldgevoel af.

Vanaf dit jaar, vanaf vandaag zijn we er weer pa, derderangs burgers. En wat ik zo gek vind is dat jij er niets aan doet. In mijn klas op de lagere school zaten veel niet-gevaxxten. Dodewaard lag in de Biblebelt. Ik speelde bij ze, het was nooit een probleem, ze hadden precies dezelfde rechten. Nu mag ik niet meer met je naar een restaurant pa, niet meer naar het theater. Niet dat we dat ooit deden… Maar je mag ook niet meer met je kleindochter een kopje koffie drinken in een café. Ik weet dat je dat wel leuk vind. Ze houd van koffiedrinken in een café pa, dat vind ze leuk, maar ze mag het niet meer. Omdat ze bewust gekozen heeft even te wachten met dit vaccin. Niet omdat ze een anti-vaxxer is, tegen baarmoederhals kanker heeft ze zich ook laten vaccineren. Maar gewoon omdat dit vaccin nog in de experimentele fase zit. Omdat ze een kind is en Corona voor haar minder erg is dan influenza. Omdat ze best wat voor een ander wil doen maar geen proefkonijn wil zijn. Dat is haar keuze, mag dat? Ga jij er wat aan doen? Of kijk je weg? Laat je het gebeuren? Is het in jouw ogen echt gerechtvaardigd dat een kind, gedwongen, iets moet laten inspuiten waar ze niet achterstaat, om mee te mogen doen in deze maatschappij?

8 reacties op “30 september 2021, wij, lieverds, zijn officieel tot derderangs burgers gedegradeerd.”

Schaam je Koert Krouwel.

Wel of niet vaccineren is een keuze, dat was voor de Joden in de WW2 niet het geval.
Als niet gevaccineerde mag je naar elke winkel, je mag naar het park, openbaar vervoer kan je zo in.
Als je naar een restaurant wil, theater of bioscoop kan je je gratis laten testen.

Als je dat niet wil is het je eigen keuze, dat was voor de Joden niet het geval.

Jammer dat je je zo verlaagt in extreem rechts gedachtengoed.

Meerderheid van de Nederlandse bevolking? Wat een leuke titel. Wie ben jij? Extreem rechts gedachtengoed? Ik??? Waar haal je dat vandaan? Elke winkel in??? Nee hoor veel hema’s mag ik niet meer in. Maar fijn dat je reageert! Ik ga graag de discussie met je aan wie er hier extreem rechts is. Volgens mij zie je de balk in je eigen oog niet…

Beste ‘meerderheid van de bevolking’. het zou jammer zijn als je niet meer reageert. Je commentaar staat vol fouten en daar zou ik het graag met je over hebben. Als je de verschillende polls bekijkt zou je kunnen zeggen dat de “meerderheid” van de bevolking niet eens voor de Coronapas is. Maar even over je vergelijk met de joden, misschien moet je de geschiedenis boeken er nog even op naslaan wat extreem rechts inhield. Daarnaast zou ik het toch echt heel erg waarderen als je aangeeft wie je bent. Laffer dan laf kan niet om op een stukkie van een dakloze te reageren, aan zijn pa, zonder je bekent te maken.

Yo Koert, grappig dat antifa hier ook al in je blog mee zit te lezen, dan weet je dat je iets goed doet met je stukjes!
Ik heb ze gisteravond zelf zien zitten in de restaurants hoor, trotse qr-houders, ik zag de superioriteit in hun ogen, ze waren gevalideerd met een groen vinkje, zichtbaar opgewekt, tegelijk de haat in de ogen naar mij, als melaatse zonder qr, doodsbang waren ze.

Ik mocht er uiteraard niet in, nergens niet, “u moet een qr laten zien meneer, dat zijn de overheidsregels, wij staan daar ook niet achter”.
Meerdere malen heb ik de restaurants gewezen op de overtreding die ze hier maken, bij 1 ondernemer waar ik onlangs nog met 6 vrienden heb gegeten voor ruim 400 euro werden we nu de deur gewezen, we mochten wel even buiten op het terras plaats nemen, we hadden geen keus meer, het was in de regen buiten op terras of anders wegwezen. Ik heb de Indiaase eigenaar nogmaals verwelkomt in ons land, net als zijn familie, gevraagd of hij het nog naar zijn zin heeft in ons land… het raakte hem zichtbaar

En dan hadden we nog de mevrouw in de lift van het hotel waar ik uiteindelijk met een leugentje (mobiel lag op de kamer) konden eten, er was een covid max in die lift, max 2, mevrouw was #3, ik vroeg haar na het sluiten van de liftdeur of ze nu ook bang was, ze begreep me niet, ze was fully vaccinated… ik heb haar uitgelegd dat er nooit zoiets als fully vaccinated bestaat… bij het verlaten van de lift heb ik haar verteld dat ik unvaccinated ben, ik voelde me als een hoer met HIV die haar klant dat bij het uitstappen uit de auto nog even verteld.

Voor mij is het 200% helder hoor, dat was het al maar gisteravond voelde ik mij heel even een bekend persoon uit de ww2, het was een test.
Vandaag ben ik weer aan het werk gegaan, ik heb vanochtend de boekenkast tegen de voordeur geschoven, geeft op de 1 of andere manier toch een veilig gevoel.

Volgens mij heeft de meneer bovenaan geen besef wat er speelt. Covid19 bestaat helemaal niet omdat het door geen enkel mens op deze wereld aangetoond kan worden (staat 1,5 Miljoen beloning op).

Waarom zou een gezond mens zich dan moeten laten testen door een PCR test, deze test is voor 95% onbetrouwbaar en deze PCR test is volgens de maker (uitvinder) hier ook niet geschikt voor.

Daarnaast is het vaccin geen vaccin, maar een ongecontroleerd experiment met mRNA deeltjes en andere schadelijke stoffen (lange termijn). Geen enkel mens weet (nog) niet wat er gaat gebeuren met mensen die dit goedje ingespoten hebben gekregen. Er zijn nu al meer mensen gestorven aan het vaccin dan aan C19 en dan nog niet te spreken over de extreme bijwerkingen.

C19 is verzonnen om ons onze vrijheden af te pakken. Waarom komen ze anders nu aan het einde van het verhaal met een QR code? Hiervan is veel te vinden op het internet. WEF, Klaus Schwab, DSG, Agenda 2021/Agenda2030.

Als het volk gaat instemmen met deze QR maatschappij zal het niet lang duren voordat ze een social credit systeem gaan koppelen aan deze QR code en voor we het weten zitten we in een digitale gevangenis.

Leeft u onder een steen? Kunt u wel zelf nadenken? Of laat u dit liever over aan onze overheid die zogenaamd het goede met ons voor heeft, dan bet u mijn inziens KNETTERGEK!

U kunt zelf onderzoek doen! Wij zijn al zover dat we het hele circus doorhebben. Nu u nog.

Ik heb u gewaarschuwd! Doorzie de leugens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *