Categorieën
Geen categorie

26 september 2021, wat wel fijn is kids, mocht er een zogenaamde uitbraak komen ligt het niet aan ons.

Wij mogen tenslotte niet uitgaan. Tis wachten op de volgende piek in de besmettingen. Gevaxxt of niet gevaxxt dat maakt niet uit, besmettelijk ben je. Volgens hugootje wordt je minder ziek als je de gifspuit hebt ingespoten. Zijn er echt mensen die die man nog geloven? Zijn er mensen die die man nog serieus nemen?

Maar laat ik het niet over die mensen hebben, er is genoeg over gezegd. Laat ik het sws niet gaan hebben over wat er zogenaamd om ons heen gebeurt, tis de moeite niet. Waar we het over moeten hebben is hoe we ons gaan voorbereiden op meer segregatie en terreur vanuit Den Haag. Want dit gaat niet stoppen, de QR code is niet bedoeld voor de horeca alleen, zo’n QR code kan je veel breder inzetten. Het mooie van een QR code is dat je het onzichtbaar kan aanbrengen of uitlezen, tis een geniale manier om goederen te kunnen tracken en tracen. Want dat is hoe je die mensen moet zien die trots rondlopen met die app op hun tel, het zijn goederen.

En het mooie van goederen is dat je die alle kanten op kan sturen zonder dat ze zelf weten waar het heen gaat. Goederen hebben nl geen benul van rechten of plichten, ze laten met zich sollen. Het maakt goederen ook niet uit, ze hebben geen bewustzijn, zijn niet bezig met wat er om hen heen gebeurt. Alles draait om afgeleverd te worden, tussen 6 plankjes dit x maar zolang je daar niet over praat, maakt dat niets uit.

Hoe we ons gaan voorbereiden? Kom een x langs, dan kunnen we wat brainstormen. Ideetjes zat maar ik kan het niet alleen. Wacht niet te lang, de QR code is al ingericht om meer taken te vervullen. Rondom het autorijden bv, denk aan het klimaat! Dit kabinet heeft grootse plannen rondom het afnemen van uw recht op vrije verplaatsing. Het zou toch mooi zijn als dit k*tlandje als eerste mobiliteit kan koppelen aan gedrag. De infrastructuur ligt er al! En de goederen zijn al in het bezit van de code. Ideaal!

3 reacties op “26 september 2021, wat wel fijn is kids, mocht er een zogenaamde uitbraak komen ligt het niet aan ons.”

Jij leest sneller dan ik schrijf, dat is een feit!

Respect voor wat je doet mijn vriend, ik sta dichter bij jou dan alle b.s rondom mij.

En eerlijk gezegd het is wel eens leuk om straks de apostel van Koert genoemd te mogen worden!

Ik blijf je volgen en wellicht waak ik ook een beetje over je..

Arthur, of Nikon je weet wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *