Categorieën
Geen categorie

25 september 2021, wat denken jullie ervan, kids, als ik elke maandag en dinsdag voor de buurt ga koken?

Gewoon lekker eten maken wat jullie kunnen komen afhalen! Lijkt mij erg leuk om te gaan doen, ik moet toch wat, officieel werken als kok is schier onmogelijk geworden.

Ik zie restaurants en cafés die bijna trots zijn op de samenwerking met markie en hugootje die ze zijn aangegaan. Ze laten zich gewillig inlijven om de discriminerende en ongeldige regels van dit duo uit te voeren. Zich afvragen of deze taken wel onderdeel zijn van hun takenpakket doen ze niet. Binnen 2 jaar zijn ze verworden tot NSB’rs, ik kan er niets anders van maken.

We zullen meer moeten doen om, wat er op dit moment wereldwijd gebeurt, tegenwicht te bieden. Een gezellig demootje van een uurtje of 3 op een afgesproken locatie is niet meer genoeg. Komen jullie een x een maaltijd bij me halen? Om bij te praten? Om meer te gaan doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *