Categorieën
Geen categorie

27 september 2021, oktober is de maand van de crashes lieverds, beurscrashes.

De grootste, die van 1929, begon op zwarte donderdag 24 oktober en was de directe aanleiding voor 2de Wereldoorlog. In 1987 was er ook een grote, op maandag 19 oktober. Black monday werd die genoemd. Ik vraag mijzelf af of dat dit jaar mag, het een zwarte dag noemen. Ik voel een controversieel puntje opkomen.

In 2008 wassie te vroeg, 29 september. In werkelijkheid was hij al maanden, zo niet jaren, eerder gestart alleen vertelde niemand ons dat. Een bank, to big to fall, zakte op 15 september door zijn hoeven vanwege speculeren met lucht, das meestal het geval. Mannetjes vinden manieren uit om geld te verdienen aan zaken waar geen geld aan verdient zou mogen worden, waardoor er luchtbellen van financiële overvloed ontstaan. Das nu ook weer het geval alleen nog wat sinisterder. Er wordt dit x gespeculeerd met mensenlevens.

Nu gebeurd dat wel vaker, de 1ste Wereldoorlog, bijvoorbeeld, was er puur om wat oorlogstuig te testen. 7 miljoen jonge jongens tussen de 14 en 22 jaar zijn afgeslacht op een stukkie land niet groter dan een paar voetbalvelden ter faveure van de wapenindustrie. Niemand weet waarom, behalve de leveranciers van het gas en de kogels. Deze jongens werden daar met valse voorwendselen, door hun regeringen, heengestuurd om te sterven, dat wist iedereen. Toch gingen ze erheen, ik heb me altijd afgevraagd waarom…

Tot gisteren, toen ik het vuur zag in de ogen van een gelovige. Niet meedoen is in haar ogen onmogelijk. Zo moet dat ook zijn gegaan in de UK en in Duitsland en Frankrijk. Deze jonge jongens werden vanuit een collectieve drang tot opoffering gedwongen zichzelf in de afgrond te werpen. Niet meedoen betekende uitsluiting en schande. Deze jongens deden het voor hun land. Ze deden het voor een ander! Zo worden ze ook nog steeds herdacht, als helden die zich opofferden voor hun land. Lachwekkend niet? Als er iets niet was in WW1 dan waren het wel helden. In een paar jaar 7 miljoen jongens, weten jullie hoeveel dat er per dag zijn? Zo tussen de 3 en 5 duizend. Per dag. Er zijn dagen geweest met 10.000den doden. Jonge jongens, helden.

Injecteren doe je voor een ander zei ze, er was geen discussie mogelijk. 7 miljoen jonge helden, ik zie ze ‘s nachts liggen in mijn slaap, het is peanuts bij wat er gaat komen lieverds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *