Categorieën
Geen categorie

24 september 2021, het is moeilijk een begin te maken lieverds.

Je wilt tenslotte niet altijd negatief zijn, niet elke x het slechte nieuws brengen. Ik zoek dan ook elke dag naar kleine positieve berichtjes of gebeurtenissen, gisteren was een slechte dag.

Het toneelspelletje wat zich afspeelt in Den Haag is het vermelden niet waard. Wat daar besloten of bekokstoofd wordt, heeft geen enkele waarde, het spel wordt heel ergens anders gespeeld. Zelfs een oorlog in Azië is een geregisseerd, vooraf in elkaar gezette pantomime om ons af te leiden van waar het werkelijk om gaat. Ons leven.

Hoe willen we leven? Daar moeten we de aankomende dagen/weken over beslissen. Voor mij is het duidelijk maar velen om mij heen, de zogenaamde ‘wakkeren’ als wel de ‘schapen’, laten zich nog steeds beïnvloeden door de vele afleidingsmanoeuvre’s die rondom ons worden gecreëerd. Tis geniaal dat moet ik toegeven, maar ik trap er niet in.

De 1 gelooft in de wetenschap de ander in een soort van tRump op een wit paard. De 1 vind zijn heil in een parallelle samenleving de ander in de armen van de pharma. Velen zien de hand van God en verwachten zijn Zoon terug op deze aardkloot om alles recht te trekken. Te straffen wie kwaad heeft gedaan, te belonen wie zijn straatje schoon heeft geveegd. Ik geloof alleen in jullie, alleen maar in de mens, de strijdbare mens, de onverslaanbare mens.

Ik wil niet weg naar Portugal of Peru, ik wil strijden voor dit mooie land. Ik geloof niet in liefde en licht terwijl om mij heen de tirannie zich als de pest over de wereld verspreid. De uitdaging is om meer mensen te vinden die inzien dat hier de strijd gestreden moet worden. Die bereid zijn hun gezapige, toetsenbord ridderschap op te geven om het veld in te trekken. Niet voor een demo of om in het donker een sticker op een deur te plakken maar om daadwerkelijk in actie te komen voor het leven, ons vrije leven…

Één reactie op “24 september 2021, het is moeilijk een begin te maken lieverds.”

Precies dat lieve Koert, alleen heb ik het idee dat we nog niet allen zover zijn. Het moet eerst nog erger worden en hopelijk voor onze (klein)kinderen is het dan niet te laat.
Elke ochtend als ik wakker word denk ik dat het een nachtmerrie was, maar het is echt 😔
Wat een prachtige foto, laten we naar de deze mooie momenten kijken en ons niet alles laten afnemen. Vreselijke tweedeling ik doe er niet aan mee. Een dierbare kennis van ons ligt nu in het ziekenhuis met onverklaarbare en nare klachten. Hopelijk komt het niet van de prikken, want dan staat ons nog veel te wachten 🥲
Mooie dag Koert en geniet van de mooie kleine dingen, jij kan dat als geen ander ❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *