Categorieën
Geen categorie

23 september 2021, nog 2 dagen lieverds en dan wonen we in een gesegregeerde samenleving.

De ene mens heeft dan niet meer dezelfde rechten als de ander. Niet om een verschil in kleur, afstamming of geloof maar vanwege een medisch experiment. Wereldwijd proberen ze deze waanzin in te voeren, ongelooflijk, terwijl allang duidelijk is dat het experiment is mislukt.

In Israël liggen op dit moment rond de 300 mensen in het ziekenhuis met Covid, al deze mensen zijn voorzien van de “Jab”. Israël heeft een exclusieve overeenkomst met Pfizer, je weet wel de uitvinder van Zyklon-B, dat vind ik dan wel weer ironisch. Ze worden wat zenuwachtig daar aangezien het griepseizoen nog moet beginnen. Met een rotvaart wordt nu de derde gezet. 3 prikken met een experimenteel medicijn binnen een jaar, helden die joden.

Al gehoord van project Veritas? In Amerika hebben klokkenluiders zich georganiseerd, het web wordt overspoeld met informatie over de leugens achter deze plandemie. Het is niet moeilijk deze informatie op te snorren, Als je MSM even links laat liggen, andré h even tijd gunt om zijn zoveelste burn-out te verwerken en gordon lekker in Dubai laat zitten, moet je het kunnen vinden. je moet het alleen willen. En daar zit hem de crux. Wie wil nou weten dat je iets gedaan hebt, uit angst of gemakzucht, wat niet zo slim is?

Kop in het zand dan maar en achter de meute aan. Toegeven is geen optie. 5000 extra BOA’s om de regeltjes te handhaven. Australië zet al het leger in tegen de anti Covid demonstranten, is dat niet een beter idee? Deze hebben, das handig, een license to kill, dat geeft weer een heel andere dimensie aan het verhaal.

Wij mogen vanaf zaterdag niet meer ‘op restaurant’ zoals de Belgen zo mooi zeggen. Gelukkig kan ik zelf een beetje koken. Dit weekend mag ik weer een groepje mensen verwennen. Ik hoop snel weer voor jullie te mogen koken kids, ik ben al voedsel aan het inslaan. Als ik jullie was zou ik dat ook doen. We gaan donkere tijden tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *