Categorieën
Geen categorie

18 september 2021, 600 miljoen kids!

Waarvan en groot deel van een man die al de grootste boer van Amerika is, die de pillenfabrieken van moderna en pfizer in zijn broekzak heeft en daarnaast al onze data beheert. Een veilig gevoel dat onze voedselketen straks afhankelijk is van deze man, niet?

Vooral omdat billy (zo heet hij) een goede vriend was van ene epstein. Regelmatig zat billy in de lolita-express richting zijn sex eiland. Een eilandje waar systematisch jonge meisjes werden verkracht door belangrijke mannen als de twee billy’s of andere hotshots. Het idee dat deze man gaat zorgen voor 10.000den banen in NL, zoals 1 van de oprichters van picnic riep, is angstaanjagend. Dat wij het allemaal laten gebeuren is nog beangstigender.

De oplossing voor het woningprobleem stond afgelopen week ook in de krant! Hebben jullie toch niet gemist hoop ik? Er is een gecreëerd probleempje aan de zuid-as, hoge , foeilelijke gebouwen worden verlaten vanwege het door dezelfde billy gefaciliteerde thuiswerken. Das mooi! Daar kan je een hoop mensen in kwijt. Al deze gebouwen zijn al in handen van dezelfde investeringsmaatschappijen die weer voor een groot gedeelte eigendom zijn van billy. Zo komt het allemaal samen. billy heeft het allemaal onder controle.

Toevallig heeft billy deze week te horen gekregen dat hij door mag gaan met de bouw van zijn mega datacenter in NH. Das vreemd met het oog op onze klimaatdoelen. Een datacenter is een energieslurpend, waterverspillend gedrocht. Maar wel handig als je bezig bent met het aan leggen van Europa’s eerste Smart-City. billy”s utopische droom.

2 reacties op “18 september 2021, 600 miljoen kids!”

Vanaf begin klant bij Picnic, vanaf nu meteen niet meer.
De kleine beetjes die ik kan doen, doe ik lieve Koert. Ik doe niet mee!! Wat een waanzin, sorry maar mensen die nu nog niet zien dat er dingen niet kloppen die zijn mede SCHULDIG! Ik neem het ze niet echt kwalijk want er is moed en lef voor nodig om je eigen koers te varen. En om in te leveren …….
Maak me al lange tijd oprecht zorgen en ondertussen probeer ik van de kleine mooie dingen te genieten. De prachtige nazomer, de zonsondergangen in Zeeland. De wandeling langs de Oosterschelde. De zwaluw die haar drie jongen om beurten eten komt brengen. Man wat een prachtig schouwspel is dat, genieten. Mijn omaatje zaliger heeft twee wereldoorlogen overleeft, dus hopelijk wij ook deze oorlog. Zoniet dan is het onze tijd.
Tot die tijd geniet ik van de kleine wonderlijke dingen die op mijn pad komen.
Heb het goed Koert ❤️😘

Ga naar de kleine winkeltjes Marga! Betaal met cash, niet met pin. Help de Turkse slager, de Bakker, de Groentenboer. Haal je kaas bij een boer, laat je schoenen repareren. Vergeet de Action, laat bol.com en zalando links liggen. Alleen door nu keuzes te maken kunnen we het tij keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *