Categorieën
Geen categorie

17 september 2021, sorry lieverds, 25 september kan niet doorgaan.

Er liggen een paar voorgeprogrammeerde beren op de weg. Daarnaast waren er toch wel heel veel mensen die niet konden, das jammer! We gaan voor een nieuwe datum..

Ooit waren mensen creatieve, snel schakelende, heldhaftige wezens. Door ons immense denkvermogen hebben we ons duizenden jaren in een zeer vijandige wereld weten te redden. Holenberen, dino’s, mammoeten en nog meer geteisem zagen ons als een lekker tussendoortje zodat we, iedere seconde, op onze hoede moesten zijn. Altijd in staat de plannen aan te passen, een andere weg in te slaan of ergens anders weer opnieuw te beginnen. Nou dat zijn we wel kwijtgeraakt.

Honderden jaren indoctrinatie heeft van ons willoze, regeltjes volgende, tandeloze slachtoffers gemaakt. Het meest avontuurlijke wat we doen is een volledig verzorgde camperreis boeken in Canada of Drenthe. Overal zijn we voor verzekerd, liefst 3x, alles is afgedekt. Vooral niets aan het toeval overlaten, want wat kan er allemaal niet misgaan? Niet meer vertrouwend op ons creatieve immense brein maar geloven in de BS van een georganiseerd en stabiel leven in een verzorgingsstaat. Bang voor het onbekende, nog banger voor de onbekende.

Toch zal er meer gevraagd gaan worden van ons creatieve brein in de aankomende maanden/jaren. Ik raad jullie dan ook aan alvast los te laten en te vertrouwen op wat er komt. Tijdens mijn wandeltocht met Elanor en Frodo kon ik niets anders, ik moest me overgeven aan het lot. En elke x weer gebeurde er een wondertje waardoor alles goed kwam, wat zeg ik, vaak beter werd. Laat alles maar gebeuren lieverds, stap erop af met vertrouwen, creativiteit en liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *