Categorieën
Geen categorie

15 september 2021, in Israël zijn ze bezig met een nieuwe strategie kids.

Ook IJsland denkt na over hoe de winter door te komen. Meer dan 85% van de bevolking is gevaxxt in deze landen maar Covid raast door. Nieuwe varianten poppen op als konijnen in een konijnenkwekerij, mensen vallen bij bosjes om. De nieuwe strategie is quarantaine voor alle gevaccineerden tijdens de wintermaanden. Het wordt daar deze winter lekker rustig op straat!

In de UK doen ze nog steeds of alles crescendo gaat. Het land is keihard geraakt door de Brexit waarna Covid ze de genadeslag heeft gegeven. Niets is over van het eens zo machtige rijk. 85% van het land hebben ze volgespoten met AstraZeneca, de resultaten zijn bedroevend. Welke variant er op dit moment bezig is de bevolking uit te roeien is niet helemaal duidelijk, maar laten we het houden op de BS-variant.

In de US is nog geen 50% van de bevolking gevaxxt maar daar hebben ze andere methoden gevonden om het land naar de kloten te helpen. Onderlinge verdeeldheid wordt vergroot door MSM en de politiek. Onbekwame leiders sturen het land met een noodvaart af op een burgeroorlog, alles gericht op chaos. Conservatief of Democraat het is 1 pot nat. Het zijn gecorrumpeerde idioten.

Moet ik het nog over ons land hebben? Waar demissionaire leiders met onbegrijpelijke arrogantie de Code van Neurenberg breken? Achteloos vegen ze hun reet af met onze rechten, wuiven ze hun plichten weg. Wat een farce, moet ik met dat soort mensen rekening houden? Voor mij is het zo klaar als een klontje lieverds, we staan aan de vooravond van de donkerste periode uit de geschiedenis van de mensheid. Sorry. In mijn ogen is er geen tijd te verliezen, we moeten ons verenigen. Alleen door niet meer mee te doen kunnen we nog iets overhouden van onze menselijkheid.

https://youtu.be/PPc-VqJ32tM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *