Categorieën
Geen categorie

14 september 2021, vannacht had ik het weer even, kids, zo’n moment van morgen is het voorbij!

Morgen sta ik op en dan doet iedereen weer normaal. Geen mondvodden te vinden op straat, geen heftige berichten in de kranten, geen medische apartheid maar gewoon als iemand ziek is blijft tie thuis.

Geen fauci’s, hugootjes of van ranstjes die de media kapen. Kranten die eerlijk berichten over wat er in de wereld gebeurt. Even had ik het weer, vannacht, dat gevoel dat alles een droom is, raar. Als iemand zich zou moeten beseffen dat het bittere waarheid is ben ik het wel. Mijn eigen wereldje is tenslotte volledig op zijn kop gezet. En dat terwijl het om mij heen alleen maar beter lijkt te gaan. Onze economie floreert als nooit tevoren. De gemiddelde burger komt om in het geld. Economische rozengeur en maneschijn. Het lijkt wel een droom!

Lijkt in mijn ogen, want iedereen kan toch op zijn vingers natellen dat dit niet zo door kan gaan? Nu roep ik dat al een jaar, ik weet het, maar wie had verwacht dat wij burgers bereid zijn onszelf zover de shit in te laten helpen alleen maar omdat we bang zijn te verliezen wat we denken te hebben? Dat we bereid zijn onze kinderen niet meer kind te laten zijn. Dat we ze thuis houden en anti-socialiseren door ze niet meer met vriendjes te laten spelen. Wie had er gedacht dat we segregatie zouden toestaan, mensen buitensluiten omdat ze graag de bijsluiter willen zien?

Ik had dat gedacht, voorspelde het 1.5 jaar geleden in mijn eerste stukkies. Belachelijk werd ik gemaakt, uitgesloten, toen al. Nu is het zover en de mensen die mij toen aan de kant zette, omdat ik poep lulde, werken nu mee aan wat toen een conspiracy was. Binnen 2 jaar zijn ze verworden tot volgzame, nietszeggende bange gnomen die niet in staat zijn zelf na te denken. Maar ze hebben nog wel een auto, kunnen 3x per jaar op vakantie en 6 weekendjes weg! Volledig beschermd door de “Jab”.

Het enige wat ik kan doen is mijn eigen droom leven, en daar heb ik niet veel voor nodig! Mijn droom is dat jullie gezellig langskomen de 25ste! In de buurt van Sneek ga ik, zoals gisteren al gezegd, restaurantje spelen. En dat willen we vaker gaan doen. Misschien maken we er de volgende x wel een festivalletje van. Voor iedereen! Gevaxxt of ongevaxxt, voor of tegen het klimaat, wit of zwart, homo of hetero het maakt niet uit als je maar mee droomt. Over een wereld waar je gewoon thuisblijft als je griep hebt en je moeder dan je temp opneemt.

3 reacties op “14 september 2021, vannacht had ik het weer even, kids, zo’n moment van morgen is het voorbij!”

Ja Koert dat gevoel heb ik zo vaak, dat het niet echt is. Zeker omdat ik nergens aan mee doe, al die anderhalf jaar niet. Geen mondkapje, geen prik etc. Nu is dat makkelijk als je niet meer werkt, beperkter bent en niet zo jong ……
Realiseerde het me ineens toen een oud collega mailde met de vraag of ik begin oktober broodje met haar wilde eten ergens.
Ik schreef terug, ergens in een park oké, ik heb geen QRcode. OMG waarin zijn we ineens beland en dan zie ik velen braaf hun foon pakken en laten hun QR code zien. Nachtmerries komen ook ten einde toch?
Ga jij maar lekker door met je mooie levenswijze Koert jij hebt/bent al zoveel wat een mens zich zou kunnen wensen. VRIJ!
We zijn sterker, wijzer en krachtiger dan we durven denken/hopen. Hoop zo dat we ons dat op tijd gaan realiseren 🙏❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *