Categorieën
Geen categorie

13 september 2021, tjeetje lieverds, wat gaat het hard!!

We gaan medische apartheid invoeren in NL vanaf 25 september. Ongelooflijk. Een jaar geleden was dit conspiracy maar nu is het realiteit. Het maakt het wel duidelijk. We zullen het echt zelf moeten doen, opstaan en gaan leven. Mijn vraag aan jullie, doen jullie mee?

Een dorp bouwen duurt te lang, er moet nu iets gebeuren. We moeten elkaar opzoeken, lekker eten en drinken en verhalen delen. Door samen te zijn doorbreken we het narratief, door plezier te hebben laten we zien dat we niet bang zijn, door verhalen te delen gaan we van elkaar houden en als we van elkaar houden is er leven!

Want in angst leven is geen leven, dat is al eeuwen bekend. Ik begrijp wel dat veel mensen bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben maar ze vergeten dat ze het allerbelangrijkste allang zijn kwijtgeraakt. En dat voor een vakantie, een auto of een nieuwe outfit. Maar dat moeten ze zelf weten, wij doen dat niet!

Maken jullie 25 september tijd? We gaan een hagenpreek organiseren rond Sneek. We gaan preken over liefde, over samen zijn en delen. We gaan zingen, dansen, lekker eten en drinken. We gaan verbinden, huilen, liefhebben en lachen, heel veel lachen! 25 september in de buurt van Sneek. Kijk ff in je agenda of je aanwezig kan zijn en laat dan een berichtje achter. Het is zo belangrijk dat we elkaar ontmoeten, komen lieve mensen!

4 reacties op “13 september 2021, tjeetje lieverds, wat gaat het hard!!”

Goedemorgen lieve Koert,
Wat een super goed en mooi idee ❤️
25 september komen wij terug van vakantiehuisje in Zeeland. Dat red ik niet (met mijn lijf) jammer.
Wij laten ons niet intimideren of bang maken.
Onze kracht zit in ons en ligt niet buiten ons, dat laten zien is beter dan in angst leven.
Daar is het leven te mooi voor …..
Hoop dat je veel aanmeldingen krijgt en de groep steeds groter wordt.
Liefs en mooie dag ☀️😘

Ja, ging dat maar, ik heb lijf dat als ik gepakt hebt, huisje schoongemaakt, weer uitpakken en reizen, een paar dagen rust nodig heeft schat. Het is nu eenmaal zo, ik ben er bijna aan gewend aan de beperkingen 😉😅
We gaan elkaar vast zien Koert.
Veel plezier met de voorbereidingen ❤️😍😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *