Categorieën
Geen categorie

8 september 2021, tijd om naar huis te gaan lieverds!

Nu heb ik die niet maar het voelt wel zo. Zeker voor Elanor en Frodo. Ze gaan naar een heerlijk weiland waar 2 vriendjes staan te wachten om kennis te maken. Ben zo benieuwd hoe dat zal gaan. Er komt een strenge winter aan, Frodo moet aansterken en groter worden, er staat hem een heroïsche toekomst te wachten.

De toekomst, poeh, is hij ooit onzekerder geweest? Maar dat geeft ook kansen kids, wees niet bang. Als ik iets heb geleerd deze reis is dat er altijd mensen zijn die voor je klaar staan, zolang jij er maar voor open staat. Mensen die bereid zijn hun huis, eten en leven met je te delen. Zo zal ik Sietske nooit vergeten, ik kom binnenkort een x langs! Kitty, Eric of Rhea, mensen die belangeloos hun huis openstelden, die ons een plaats voor de nacht gunden.

Ik zal de warme handdruk van een agent niet vergeten op de Dam toen ik hem bedankte voor de prachtige vredelievende zondag. Graag gedaan zei hij, tot de volgende x. De knuffels van al die tientallen mensen onderweg, de gesprekken met vreemden over intieme levensvragen. Frodo en Elanor die 1 van de mooiste tuinen van Bussum hebben opgevreten. Het ruikt er nu naar een dierentuin. Mijn gesprekken met Arnoud, de pijn die verscholen gaat achter een gordijn van gespeelde liefde. Alles wat er is gebeurt krijgt een plekje in mijn hart, het voelt zo goed ondanks dat het f*cking zwaar was. Deze zit erop.

15 reacties op “8 september 2021, tijd om naar huis te gaan lieverds!”

RESPECT voor jullie lieverds en dankbaar dat jullie ons laten zien dat het anders kan, dat er meer Liefde is dan we durven denken/hopen ❤️🙏😘

Het was een super indrukwekkend de dag ik heb genoten en weer veel geleerd. Ik hoop jullie nog is te ontmoeten. Koert goed je gekend te hebben.🙏🏻

Zo te lezen was het een waarlijke belevenis – hulde! Ik hoop echt dat Arnoud de hulp gaat krijgen (en aannemen!) die hij zo nodig heeft. Ik gun hem een fijner leven met – hopelijk – contactherstel met zijn kids…..

Dag Sophie, ik ben bang dat het moeilijk wordt. Hij loopt zo weg van verantwoordelijkheid en conflict. Ik hoop dat hij niet in een depressie beland. De high waarin hij nu zit houd geen mens een leven vol. Maar hij zal het zeg moeten doen. Daar kunnen wij hem niet mee helpen… hij kende btw geen Sophie

Hij moet het inderdaad zelf doen en ik hoop dat hij de moed gaat kunnen opbrengen. Ik was slechts een Facebook vriend en hij heeft mij op een gegeven moment geblokt en me uit zijn geheugen verbannen zo te zien. Sophie Ginkel is mijn volle naam, mocht het ertoe doen…. Jij klinkt als een echte vriend van hem, Koert …. prettig om te weten dat hij iemand als jij in zijn leven heeft…….

Boos op jou? Door mij? Dat zou ik jammer vinden (als dat zo is). Ik had (en heb!) ook het beste met hem voor, maar hij heeft dat toen ook niet willen/kunnen snappen. Jij bent een echte kameraad, Koert, en ik mag hopen dat hij dat weet.

Ik wil nog even toevoegen dat jij niks “verklapt” hebt, Koert. Arnoud is een open boek dus wat jij (liefdevol) schreef, was geen nieuws….. Maar misschien is Arnoud boos over heel iets anders en dat gaat mij natuurlijk geen bal aan….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *