Categorieën
Geen categorie

9 september 2021, vandaag maar is ff lekker over iets anders dan ezels en mezelf lullen kids.

Volgen jullie het nieuws nog een beetje? Hebben jullie nooit gedaan dus zal nu ook wel niet. Nu is het ook niet bijster interessant op het moment. Buiten wat gekonkel over een nieuw kabinet, de naweeën van Max en wat klimaat dingetjes is er eigenlijk weinig aan de hand. Het weer is lekker, de portemonnee’s gevuld wat kan er mis gaan?

Ik ben persoonlijk heel erg benieuwd wat de gemiddelde NL’der van de booster denkt. Zou de meerderheid van ons, zo vaak bezongen, nuchtere volkje gewoon weer de arm uitsteken? Ga jij het doen pa? Of heb je hem al? Pfizer is al bezig met nummer 4! Voor het einde van het jaar zal die erin moeten. Vraag nou eens naar de bijsluiter voor je iets in je laat spuiten, mama deed dat altijd…

Het klimaat! De ene storm na de andere raast over de wereld, aardbevingen volgen elkaar op. Hier hebben we in mijn ogen geen zomer en geen lente gehad. Die 5 dagen nazomer daar gelaten. De winter klopt aan de deur, geloof me hij gaat koud en donker worden.

En dan hebben we nog de mannetjes die zich profileren als redders van een geloof, een crisis of een hongersnood. Mannetjes die pronken met andermans veren. Het dondert lieverds, morgen maar weer gewoon een stukkie over Eleanor en Frodo!

2 reacties op “9 september 2021, vandaag maar is ff lekker over iets anders dan ezels en mezelf lullen kids.”

Wat een prachtige foto Koert.

Over die booster, de mensunnnn zullen hem wel blijven nemen, ze willen toch die ‘vrijheid’, lekker op vakantie met je QR, terrasje pakken na 20 september, bioscoopje, misschien nog ff naar het theater, tsja en anders kunnen ze daar niet meer naartoe. De 4e nemen ze ook, als ze dan nog leven natuurlijk.

Zelf denk ik dat het een prachtige herfst en winter wordt, the big awakening, laat het maar gebeuren, we hebben het er uitgebreid over gehad, je weet waar ik op doel.

Zelf kijk ik met grote argwaan naar de unmute us organisatie, waar waren die gasten afgelopen zondag?
Eerst de toegangstesten faciliteren want ze worden overeind gehouden door de belastingbetaler en dan nu janken, ik heb er nul medelijden mee, ze staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Ja het wordt een mooi najaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *