Categorieën
Geen categorie

7 september 2021, wat een relax dagje gisteren kids.

Zo’n week door NL trekken is me niet in mijn kouwe kleren gaan zitten. Waar ik mijn hoofd de afgelopen week vooral over heb gebogen is hoe de juiste weg te vinden. Zoals jullie gelezen hebben is dat niet altijd gelukt waardoor we vaak moesten omlopen. NL zit vol obstakels voor ezels.

En daarnaast had ik natuurlijk Arnoud bij me. Bij hem waren het niet de fysieke maar de psychische obstakels die het lastig maakte, alhoewel Arnoud goed is in omlopen lukt het hem niet eromheen te komen.

Het lijkt me leuk een wat gedetailleerder boekje te schrijven over de afgelopen week, er is zoveel gebeurd wat niet in mijn stukkies paste. Daarnaast een plannetje maken om tijd en plaats op te eisen! In mijn ogen blijft dat de enige manier om de tirannie tegen te gaan. Een plek creëren waar liefde en verbinding belangrijker zijn dan angst en verdeling.

En dan nog de 8 stellingen. Die zijn zeker nog niet weg. Er zijn meerdere manieren om met Elanor en Frodo in Den Haag te geraken. Ik moet ze nog wel schrijven. Afgelopen week ben ik er niet aan toe gekomen. Net als vloggen, het is me niet gelukt er tijd aan te besteden.

Man, ik krijg het nog druk. Gisteren heb ik hier op de camping wat ge-BBQ’d en dat was weer een feestje. Ik heb een hoop mensen een lekker stukkie vlees kunnen aanbieden. BBQ’n verbind, zo komt het weer samen. Dus, samenvatting: ik ga al BBQ’nd een boekie schrijven waarin 8 stellingen gaan zorgen dat we plaats en tijd gaan opeisen. Oja en ondertussen moet ik nog ergens wonen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *