Categorieën
Geen categorie

4 september 2021, we gaan Den Haag niet halen lieverds.

De kans is te groot dat ik voor die tijd Arnoud heb vermoord en dat schijnt niet te mogen. Nee, alle gekheid op een stokje, Elanor heeft wat schaafplekjes van de plunjezakken en Frodo moet ff een paar dagen rust. In ons tempo is Amsterdam – Den Haag nog zeker 7 dagen lopen en dat gaan we gewoon niet redden.

Maar wat heeft deze trip al een hoop verbinding gebracht! Zeker ook tussen Frodo en moi. Ik heb gisterenavond tegen hem aan gelegen met mijn hoofd tegen zijn schouders. Zijn hoofd had hij op mijn buik liggen, wauw wat een ervaring. We liggen btw weer op een onmogelijk stukkie grasland midden in Muiden omdat Elanor en Frodo weigerden de sluisbrug over te lopen. Het was einde dag waardoor Frodo er sws geen zin meer in had en dan zit er niets anders op dan crashen op een stukkie grasland. Gelukkig hebben we Kitty als buurvrouw. Ze maakt ontbijt voor ons🤠.

Verbinding is ongelooflijk belangrijk nu, onze regering probeert ons overduidelijk te verdelen. Schandalig wat zo’n hugootje er durft uit te kramen in zo’n interview. Hoe krijgt zo’n losser het zijn strot uit en hoe krijgt die journalist het opgeschreven zonder een kritische noot. Het trieste is dat het allemaal leugens zijn. Als van de week in dezelfde krant stond dat nu 62% gevaxxt is dan klopt de 2 miljoen niet. En daar ligt onze kracht! We zijn met veel meer dan ze ons doen laten geloven en dat gaan we zondag bewijzen. Of je nu gevaxxt bent of niet we kunnen niet toelaten dat we opnieuw tweederangsburgers creëren. Dat ben ik aan jullie verplicht kids, dat zijn jullie opa’s. jullie ooms en tantes, al die bange mensen verplicht. Het gaat niet om een virus of een vaccin, het gaat niet om angst, het gaat om liefde en verbinden.

4 reacties op “4 september 2021, we gaan Den Haag niet halen lieverds.”

Goedemorgen lieverds,
De reis is belangrijker dan het doel en op reis zijn jullie en wat voor een reis. GEWELDIG dat jullie dit avontuur zijn aangegaan, niet wetende wat er op jullie pad zou komen. Zo is het leven altijd, alleen denken wij mensen dat we door de systemen en controle veiligheid kunnen inbouwen.
Jullie zijn bijzondere mensen/dieren
❤️❤️❤️❤️
Deze mama ook, waar zijn deze mama’s gebleven die als een leeuw voor haar jong gaan staan 🤷‍♀️ Elke mama zou dit gevoel toch moeten hebben ………
https://www.facebook.com/groups/533733001165335/permalink/560056348533000/
Mooi weekend lieverds, dat jullie nog veel moois mogen verbinden onderweg 💞😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *