Categorieën
Geen categorie

5 september 2021, we zijn in Amsterdam kids, maar de Dam dat gaat ‘m niet worden, sorry.

We zijn gisteren in het zicht van de haven gestrand na een helse tocht van Muiden naar camping Zeeburg. Camping Zeeburg kunnen we zien alleen niet bereiken, het Merwedekanaal ligt ertussen. Laat ik bij het begin beginnen.

Na een onvergetelijk ontbijt bij Kitty zijn we zonder bepakking vertrokken richting A’dam. Elanor en Frodo weigerden om richting de sluisbrug te lopen waardoor we meteen werden getrakteerd op een omweg. Via de Mariahoeveweg zijn we de vecht over gestoken. Ik had op de kaart gezien dat er tussen de Maxis en A’dam een mooi natuurgebied ligt dus daar liepen we op af. Helaas, Er stond niet bij dat er wildroosters zijn aangelegd in dit natuurgebied, zonder hekjes ernaast waar je met je hond doorheen kan. Er zat niets anders op dan om te keren en een andere weg te zoeken.

Ondertussen heb je er dan toch weer een flink aantal kilometers opzitten en ik merk gewoon dat Frodo aan vakantie toe is. Zelfs zonder zijn manden gooide hij steeds vaker de kont tegen de krib. En al is hij 9 maanden, als hij niet wil krijg je hem geen meter vooruit.

Doordat we niet door het natuurgebied konden lopen zijn we Amsterdam aan de verkeerde kant van het Merwedekanaal binnen gelopen als je camping Zeeburg wilt bereiken. Op zich geen probleem want daar hebben ze de Amsterdamsebrug voor aangelegd. Vanuit het Flevopark is het nog geen 100 meter lopen over die brug. Je moet dan alleen een trap op en aan de andere kant er weer af. En in die trap zitten spleten.

We liggen nu in het Flevopark, om de camping te bereiken moeten we 6 kilometer omlopen. Daarvoor nog naar de Dam is onverantwoord. Frodo gaat dat niet redden. We zijn al zo ongelooflijk trots dat hij tot hier is gekomen. We gaan vroeg lopen en ik hoop dat ik dan nog even mee kan lopen in de demo. Maar dat hangt af van Frodo, hij is de baas.

Één reactie op “5 september 2021, we zijn in Amsterdam kids, maar de Dam dat gaat ‘m niet worden, sorry.”

Ha, ha, geweldig Frodo is de leider 😍🥰
Prachtig hoe jullie alles laten ontstaan.
Jullie zijn voorbeeld hoe het ook kan, het leven naar je toe laten komen 🙏☀️🍀❤️😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *