Categorieën
Geen categorie

3 september 2021, ik lig in een bed kids!

Man, das lekker, een matras! Nu moet ik bekennen dat die zichzelf opblazende matjes van 10cm best goed liggen maar tis geen matras. Ik hoop dat ik er nog uitkom vandaag, ligt veel te lekker…

We zijn in Bussum, bij Justus. Elanor en Frodo staan in een prachtige tuin waar ze alle rozen en andere planten aan het opvreten zijn. Maar laat ik ff terugkomen op gisteren. Wat een dag! We zijn wakker gemaakt door de aardigste BOA van Baarn, dat moet je dan maar treffen. Na een mooi gesprek over liefde, leven en natuurlijk Elanor en Frodo scheelde het niet veel of we hadden geknuffeld bij het afscheid, kijk dat is verbinding!

In de middag stonden we stil midden in Bussum, Frodo had er geen zin meer an. Daar werden we verwelkomd door de liefste politieagentes die we in NL hebben rondlopen. Ik moet bekennen daar had ik best even mee willen knuffelen, voor de verbinding🤠. Fijn om na mijn laatste ervaringen met de politie, begin dit jaar, zulke mooie mensen te mogen ontmoeten. Naast de ordehandhavers waren er auto’s die omdraaiden om een foto te maken, tientallen mensen die contact kwamen maken met Elanor en Frodo, heerlijke gesprekken en geweldige momenten. Wat een feest om dit te mogen doen, dankjulliewel!

Vandaag naar Muiden en dan zaterdag naar camping Zeeburg. Dat wordt ons startpunt voor zondag. Het gaat een fantastisch weekend worden! Zie ik jullie op de Dam?

8 reacties op “3 september 2021, ik lig in een bed kids!”

Nee, je ziet me niet op de dam. Ik ga morgen naar de demo in clermont-ferrand. Hopelijk weer de 4000 mensen of meer dan vorige week. Lekker brullen. Ik roep dan le pass sanitaire. En de mensen om me heen roepen dan die willen we niet. Dan roep ik een dictatuur. Dan roepen ze die willen we niet. En dat zo’n 2,5 uur lang.
Groet uit Frankrijk.

Jullie zijn goed bezig maar ik wil even kwijt dat ik hoop dat Elanor en Frodo niet mee hoeven naar de Dam? Zo’n mensenmassa zal veel stress opleveren voor die harige kanjers …. maar hopelijk maak ik me onnodig zorgen….

Dank voor je antwoord, Koert – je zal wel weten wat je doet :-). Misschien is de opkomst helemaal niet zo groot en hopelijk zijn er niet heel veel gestresste mensen om jullie heen. Doe Arnoud de hartelijke groeten – ooit waren we heerlijk eerlijk met elkander maar helaas houdt hij niet meer van mij want ik was iets TE heerlijk eerlijk 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *