Categorieën
Geen categorie

2 september 2021, het is onvermijdelijk dat er nog steeds van alles mis gaat kids.

En dan bedoel ik niet onze trip maar gewoon de wereld om ons heen. Hebben jullie dat berichtje gelezen, vanochtend, in het ad? Over pijnstiller fabrikant Purdue? 500k mensen zijn overleden in de USA, miljoenen zijn verslaafd aan die shit, toch mogen de eigenaren vrij rondlopen en hun miljarden winsten houden. Je zou zeggen dat zo’n berichtje wel wat ophef teweeg brengt. Als ik me had laten inspuiten met een experimenteel vaccin zouden, bij het lezen van dit soort berichten, mijn billen zich samenknijpen.

Het grote probleem is dat gevaccineerden en niet-gevaccineerden over dit soort onderwerpen niet meer kunnen praten. Als je twijfelt aan de beweegredenen van de pharmacy om medicijnen op de markt te brengen ben je een wappie en als je gevaccineerd bent ben je een schaap. Nu zijn de schapen in NL in de meerderheid 62% is volledig gevaccineerd volgens MSM. Dat betekent dat 38% niet gevaccineerd is! Een klein rekensommetje brengt aan het licht dat er dan zo’n 8/9 miljoen mensen de “Jab” hebben ontvangen en 4/5 miljoen niet. Met 4/5 miljoen mensen op 5 september op de Dam in Amsterdam kan je een mooi statement maken! 4/5 miljoen mensen en Elanor en Frodo! Dat zou leuk zijn. Want wij gaan het halen kids! Wij zijn erbij…

Gisteren een topdag gehad. Frodo liep als een kieviet en het weer was top! We zijn nu net voorbij Baarn en hebben de nacht doorgebracht naast Rijkswaterstaat, lekker veilig. Ff wat eten en dan gaan we weer op pad. Bovenlangs richting Bussum, Naarden en dan Muiden. Misschien dat we vanavond kunnen crashen bij het Muiderslot. Het wordt een mooie tocht door bossen en heide. Mocht 1 van jullie tijd hebben, loop lekker mee!

3 reacties op “2 september 2021, het is onvermijdelijk dat er nog steeds van alles mis gaat kids.”

Vrienden, wat fijn dat het zo lekker gaat de laatste dagen, fantastisch om te horen.

En ja, dat mensen nu nog niet begrijpen dat big pharma puur winst gedreven organisaties zijn is 1, maar dat deze mensen klakkeloos een prik accepteren van deze psychopaten die dan ook nog immuniteit kennen in vervolging is ongekend.

Meer en meer mensen worden wakker, en zoals mevrouw Frankema zo mooi vertelde in de podcast van Jorn Luka: eens je begrijpt dat sinterklaas niet bestaat ga je dat ook nooit meer geloven… er is geen weg terug, mensen worden wakker, mensen gaan zien dat het niet klopt, hoe fout hun zogenaamde leiders zijn, dat Bill Gates een psychopaat is, dat de WEF corrupt is, etc… we pakken onze vrijheid terug en de valse leiders sturen we naar huis, en daar beginnen we zondag mee, desnoods herhalen we dat elke week, we hebben een hele lange adem.

Tot zondag vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *