Categorieën
Geen categorie

28 augustus 2021, we zijn op weg kids!

Ik moet eerlijk bekennen de verleiding was best groot het uit te stellen. De ene bui na de andere stortte over ons heen voordat we weg gingen, het optuigen van Elanor en Frodo ging lang niet zo vlot als gehoopt en tsja tis toch een heel avontuur, wat haal ik mezelf op mijn hals.

Op dit moment hoor ik Elanor en Frodo grazen, we hebben een weilandje gekraakt voor de nacht. 10km hebben we gisteren gelopen. Voor het eerst volledig bepakt en bezakt. 3x ging het fout waardoor alle spullen op de grond lagen. Maar we zijn onderweg. There’s No returning Back!

Nu moet ik gaan werken aan de 8 stellingen. Een leeg manifest op de deur spijkeren heeft weinig zin. Laat ik beginnen met stelling 1 te verzinnen. Het mooie van 8 stellingen is dat ze nooit ophouden, dat er eigenlijk geen 8 stellingen zijn maar oneindig veel. Stelling 1 is dus net zo belangrijk als stelling 7 of 4 omdat ze net zo goed stelling 1 kunnen zijn. Het ligt er maar aan waar jij de 8 begint. Geen van de stellingen is dus belangrijker dan een ander, dat wil ik ff gezegd hebben!

Stelling 1 moet gaan over liefde. Niet dat ik zelf uit elkaar spat van liefde, maar het gaat ook niet om mij. Ik ben zelf maar een obstinaat, driftig mannetje, kan erg slecht tegen mijn verlies en als ik iets in mijn kop heb zit het niet in mijn kont. Nee, het moet gaan om universele liefde, een liefde die uitstijgt boven het houden van, wat wij mensen, als liefde waarnemen. Liefde die je tegenkomt als je een bloem bekijkt die bezocht wordt door een bij. Hoe ze elkaar de aandacht en tijd geven te genieten van de wonderen die ze zijn. Liefde als een klein meisje en Frodo voorzichtig op elkaar aflopen elkaar zachtjes aanraken en er een herinnering ontstaat die voor altijd blijft bestaan.

Nu nog deze universele liefde omzetten in een stelling waarin wij het recht om in liefde te leven, met elkaar en onze omgeving, duidelijk maken aan wat zich onze leiders noemen. Mooie opdracht voor vandaag tijdens het Jezelen!

https://youtube.com/channel/UClNy_LTuSy67NRtaPnYaKlw

3 reacties op “28 augustus 2021, we zijn op weg kids!”

Vandaag stonden er zomaar ineens twee prachtige grijze ezels op een veldje dicht bij mijn huis. Zo’n mooi plaatje, zo sereen….prachtig. Daar op het veldje ook twee heel relaxte mannen met een mooie missie. Heel veel succes met jullie reis en missie. Mogen jullie nog heel wat mensen blij maken met jullie geweldige uitstraling…….en stiekem zou ik wel met jullie mee willen gaan! 😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *