Categorieën
Geen categorie

27 augustus 2021, vrijdag lieverds, we gaan vertrekken!

En dat terwijl hier de ene bui over de andere heen rolt. Je hoopt altijd op wat samenwerking met boven, qua weer dan. Ze weten daar ook wel dat Jezelen veel lekkerderder is als het zonnetje schijnt. Maar we laten ons niet afschrikken! We gaan.

Vandaag richting Sneek, dan naar Lemmer, Emmeloord, Kampen, Nunspeet, Hilversum en dan Amsterdam. 5 september moeten we daar zijn. Elanor en Frodo hebben nl een afspraak staan met wat paardenvrienden op de Dam. Gewoon om even samen te zijn, te verbinden, een boodschap van liefde te brengen.

Nu zijn we wel wat dagen onderweg met z’n vieren en wat zou het leuk zijn als we af en toe wat mensen ontmoeten. Mensen die ook willen verbinden. Die misschien een stukkie willen meelopen! Of een broodje over hebben, een weilandje waar Elanor en Frodo kunnen overnachten en waar ons tentje kan staan. Misschien heb je wel een bed over voor deze oude man zodat hij niet op een matje hoeft te slapen! Maar das puur eigenbelang🤠.

Daarom wil ik jullie vragen dit stukkie zoveel mogelijk te delen, op fakebook, linkeduit, mewe, telegram en weet ik wat voor groepen er nog meer zijn. Misschien dat door onze tocht het idee van vrij zijn wat meer gaat leven. Dat leven in angst geen leven is. Dat elkaar ontmoeten, knuffelen en liefhebben het belangrijkste is in een mensenleven. Elanor en Frodo willen graag knuffelen en ontmoeten, die twee grijze mannen moeten jullie er dan maar bijnemen.

Ken je het plaatselijke sufferdje in 1 van de plaatsen waar we langs lopen? Leuk als er een fotootje inkomt! Wil je een interview met Elanor over het weer, of een ander heikel onderwerp, laat het even weten. Elanor en Frodo zijn nergens tegen, alleen maar voor. We gaan lopen om te verbinden, het is tijd.

3 reacties op “27 augustus 2021, vrijdag lieverds, we gaan vertrekken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *