Categorieën
Geen categorie

26 augustus 2021, wat gebeurt er toch een hoop om ons heen kids.

Maar wees niet bang ik ga het er niet over hebben! Ik moet me gaan concentreren op onze reis naar Den Haag met tussenstop Amsterdam. Zoals gezegd zijn we gisteren aan de gang gegaan met de ezelmanden training, en wat denken jullie? Geen enkel probleem. Ezels zijn unieke wezens, ff een beetje onwennig maar al snel liep Frodo met de manden rond alsof hij zijn hele leven niets anders gedaan heeft.

Nu willen jullie natuurlijk bewijs, helaas. Ik ben weer vergeten mijn tel mee te nemen terwijl we aan het lopen waren. Stom stom stom. Maar dat gaat vanaf morgen veranderen, ik heb wat ideetjes, hoor graag wat jullie ervan vinden!

Wat nou als jullie virtueel mee kunnen lopen? Op gezette tijden gewoon een life uitzending vanaf een ezel op YouTube. Bv tussen 10 en 12, lekker Jezelen met Elanor en Frodo terwijl je aan de koffie zit, of als je op je werk toch ff niets te doen hebt. Ooit las ik een tekst, ik kan hem niet meer vinden, van een volgens mij Marokkaanse schrijver. Hierin pleitte hij voor een ezel in het zorgpakket. Geweldig initiatief! 100% zeker dat de wereld er dan anders uit zou zien…

Misschien dat virtueel Jezelen al verandering brengt, je weet maar nooit! Jezelen hoor ik jullie denken, was da? Das mensen blij maken door er te zijn, zoals gisteren die man hoog op het dak. Hij schreeuwde: “Dank mannen, dit is het mooiste wat ik vandaag heb gezien!”

Daarnaast gaan we vloggen, vraag me nog niet hoe dat er uit gaat zien, ik ben er nog over aan het dubben. Maar ik ben nog niemand tegengekomen die al vloggend aan het Jezelen is, daar moet wat over te vertellen zijn. Al een tijdje bezit ik een YouTube kanaal: “Jezelen met Elanor en Frodo”, mocht je mee willen Jezelen dan kan dat daar!!!

6 reacties op “26 augustus 2021, wat gebeurt er toch een hoop om ons heen kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *