Categorieën
Geen categorie

25 augustus 2021, dit gaat een hele leuke dag worden lieverds!

We hebben nl iets unieks op de kop getikt. Ezelmanden! Van die echte, je kent ze wel. Nu dacht ik natuurlijk met mijn domme hoofd: ‘die leg ik zo over Frodo heen’, maar dat ligt toch anders. Toen ik gisterenavond met de manden richting Frodo liep vond hij ze eng, we hebben dus een taakje vandaag. Ezelmanden training.

Eerst maar ergens een babydekentje op de kop tikken. Das wel zo lekker, babydekentje over zijn rug en dan de manden eroverheen. Hoop dat ik er 1 vind met regenboogkleuren, hoe inclusiever hoe beter! Want we gaan niet naar Den Haag omdat we iets ontkennen, of omdat we ergens tegen zijn, of voor, we gaan naar Den Haag om te verbinden, een lach te brengen en liefde, daar heeft Frodo genoeg van.

Want man man man, wat is het een flirt. Een aandachtsjunkie, gisteren liepen we weer door een deel van de stad en wat heeft hij weer een hoop mensen gelukkig gemaakt, geweldig om te zien. Elanor is wat stoïcijnser, ze laat alles wel toe maar met de gelatenheid van een vermoeide kleuterjuf. Frodo duikt overal bovenop, zo liep hij nieuwsgierig op een meisje in een rolstoel af en gaf haar een neus, kijk dat is initiatief tonen!

Hoop wel dat 1 dag training genoeg gaat zijn want we moeten op weg. Als we 5 september in Amsterdam willen zijn dan kunnen we niet te lang wachten. Uiterlijk vrijdag moeten we gaan lopen. Dan hebben we een dag of 9 om daar aan te komen. Ik ga uit van max 25km per dag maar dat gaan we vast niet halen. Doet er ook niet toe, zolang we maar die lach brengen.

6 reacties op “25 augustus 2021, dit gaat een hele leuke dag worden lieverds!”

Goedemorgen Koert,
Wat een fantastische plannen ❤️
Hoop dat het jullie gaat lukken, jullie intentie is de Liefdevol, dankjewel voor jullie inzet voor en betere wereld 🙏🙏🙏🙏
Veel liefs en dikke 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *