Categorieën
Geen categorie

24 augustus 2021, soms valt alles in elkaar kids.

“Dat verbaasd me niets” zei Lena: “het was vannacht volle maan”. Dat was gisterenmiddag, ik had haar verteld over de slechte nacht die ik had gehad en over de conclusies die ik daaruit had getrokken. Volle maan, zo’n fenomeen waar ik nooit aandacht aan heb geschonken. Een mens bestaat voor 65% uit water, de maan kan onze oceanen doen bewegen maar in onze huidige maatschappij heeft volle maan voor de meesten geen betekenis meer.

Terwijl de maan wel degelijk invloed heeft op ons lichaam en gemoed, je moet het alleen willen voelen. Voor mij was het iig erg duidelijk! Hoe ik de afgelopen weken/maanden ook mijn best heb gedaan mijn lot te ontlopen, afgelopen zondag op maandagnacht werd mij duidelijk gemaakt dat dat niet de bedoeling is. We gaan op pad, Elanor, Frodo, Arnoud en moi naar Den Haag.

Wat nou ontzettend leuk zou zijn is als jullie af en toe een stukkie meelopen. De bedoeling is om 8 stellingen op de deuren van de tweede kamer te spijkeren. 8 stellingen over Liefde, Verdraagzaamheid, Zelfbeschikkingsrecht, Verbinden en Vrijheid. Deze moeten nog tot wasdom komen en het zou mooi zijn als jullie daarmee helpen. Ben geen Luther die zijn 95 stellingen in zijn eentje bij elkaar had geraapt. Mochten jullie input hebben laat het ons weten!

Poeh tis best spannend.. Halen we Den Haag wel? Plan is om 5 september in Amsterdam aan te sluiten. Ik heb er iig heel veel zin an, het gaat tenslotte niet om de bestemming maar om de reis er naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *