Categorieën
Geen categorie

18 augustus 2021, je slaapt altijd veel lekkerderder als het koel is kids.

En goed slapen is belangrijk, ik las laatst een artikel over mensen die niet goed kunnen slapen, man wat een ellende. Nee, ik ga over het algemeen liggen en ben weg, heerlijk.

Terwijl er genoeg problemen zijn waarvan ik wakker zou kunnen liggen. Maar dat is het niet waard, geloof me. Na een goede nachtrust zien die problemen er toch weer anders uit. Wie weet zijn het, na een nachie slapen, wel geen problemen meer! Zeker in deze gespannen tijd veranderd de realiteit met de minuut. Wat ooit ondenkbaar was is nu gewoon en wat nu gewoon is was een tijdje geleden nog ondenkbaar. Daarover schrijf ik, tenslotte, elke dag.

Ook mijn gewone leventje gaat weer veranderen, hoe precies weet ik nog niet. Elanor en Frodo staan voorop, ik ben bezig een geweldig onderkomen voor ze te regelen. Nu voor de huifkar en met ze gaan lopen is nog te vroeg. Frodo moet nog ff door zijn kleuter tijd heen. Het is mooi om te zien hoe Elanor, langzaam, steeds meer afstand van hem neemt. Week ze een maand of 2 geleden nog niet van zijn zijde, nu laat ze hem gewoon honderden meters met mij meelopen voordat ze achter ons aankomt. Frodo heeft dat niet in de gaten, is alleen maar met zichzelf bezig, maar zodra hij door heeft dat moeders er niet meer is begint hij onbedaarlijk te balken, erg komisch…

En dan een plekkie voor moi vinden. Om de winter door te komen. Een plekkie waar ik mijn stukkies kan schrijven, jullie kan ontvangen en kan koken. Daar moet ik voor gaan zorgen, dat ik weer kan koken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: