Categorieën
Geen categorie

17 augustus 2021, mij is geleerd dat stemmen je grootste recht is kids.

Ik heb dit recht, tot afgelopen jaar, dan ook altijd zeer serieus genomen. Stemmen was voor mij heilig, zo heb ik jullie ook opgevoed, sorry daarvoor!! Wat een sukkel ben ik toch.

Misschien dat het in mijn jonge jaren nog wel wat voorstelde. Ik heb het gevoel dat er toen, in de tijd van de psp, de cpn, en de ppr, nog wel een paar integere politici waren. Waarschijnlijk is dat pure nostalgie en moet ik constateren dat Joop net zo’n natte dweil was als onze huidige politici nu zijn.

Maar toch is er wel een verschil. In die tijd deden ze iig nog moeite om ons te doen laten geloven dat ze heel hard werkten aan de toekomst van ons land. Nachten lang gingen ze door om eruit te komen in het belang van ons, in het belang van de burgers. Das wel voorbij. Het is nu precies 5 maanden na de laatste verkiezingen en niemand maakt zich druk. We zitten in het oog van “The Perfect Storm” met een demissionair kabinet waarvan de grote leider bewezen een pathologisch leugenaar is en niemand doet wat, wat een farce.

De vvd heeft 34 zetels behaald, d66 24 = 58. Om 75 zetels te behalen heb je er nog 17 nodig. Laten de pvda en gl nou precies 17 zetels bij elkaar hebben! Voor rutte meer dan genoeg! Geitenpaadjes, beslisbomen en weegmomenten brengen hem via achterkamertjes wel het gewenste resultaat. Zijn tentakels zitten verspreid door de hele samenleving, het geeft hem ongebreidelde macht. Overal heeft de macht zijn gif door onze maatschappij verspreid, het gif van het geld, de afhankelijkheid van wat we denken te hebben.

In landen om ons heen zie je dat die afhankelijkheid er minder is. Overal komen 100.000’den mensen samen om te demonstreren of zoals in de USA elkaar te ontmoeten. Ik vind het wel mooi wat daar gebeurt. Patriots komen bij elkaar om te BBQ’n, te luisteren naar speeches, te dansen, drinken en te verbinden. Niet midden in een stad, of op een vooraf besproken plein maar bij een boer op een grasveld. Bij Patriots denk je vaak aan blanke racisten maar niets is minder waar. Het barst er van de African Americans, Cubanen, Mexicanen en andere etnische minderheden. Ook zij zien de plannetjes van de huidige machthebbers in dat land niet zitten.

In ons land is, volgens MSM, 90% bereid de derde “Jab” te nemen. Ik kan me daar niets bij voorstellen. Welke doelgroep hebben ze daarvoor ondervraagd? Maar dat ff terzijde. 10% is best veel. Mannetje of 1.4 miljoen, kids ff niet meegerekend. Moet leuk zijn om elkaar te gaan ontmoeten! Gewoon ergens op een veldje, gezellig met een vuurtje en wat lekkers erbij! Niet om te demonstreren maar om te verbinden.

Een Oorlog Reeds Verloren heeft daar een aanzet toe gedaan met het starten van een nieuw initiatief. 28 augustus is er een Launchparty in Tilburg. Niet om te demonstreren maar om te verbinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *