Categorieën
Geen categorie

16 augustus 2021, volgens buienradar is de zomer vandaag even voorbij lieverds!

Welke zomer? Warmer dan een graadje of 2/23 is het niet geweest. En dan niet lekker volop zon maar een beetje zon, een sneaky zonnetje, 1’tje die er af en toe tussendoor piept. Ik mis Zuid Frankrijk wel hoor, man wat was dat vorig jaar lekker. Altijd 30/35 graden, altijd zon en een heerlijke zee, dat is pas zomer!

Wat zou er in de krant hebben gestaan als het warm was geweest? Als we voor de verandering eens mooi weer hadden hier. Want vorig jaar toen ik in ZF zat was het hier ook beroerd. Hel en verdoemenis, het einde van de wereld, klimaatverandering vanwege uw autootje, een verschroeide aarde omdat de NL’der nog steeds op gas kookt. Superlatieven zouden over elkaar heen rollen over hoe wij, de burgers, verantwoordelijk zijn voor deze change. De teksten lagen al klaar, helaas gooit het weer roet in het eten.

Over eten gesproken! Sla wat extra’s in lieverds. Wereldwijd zie je de prijzen van voedsel stijgen, voorraden beginnen te slinken en distributiekanalen drogen op. Ik weet, als je hier de supermarkt in loopt lijkt er niets aan de hand, maar geloof me het gaat hard. En waarom zou je het niet doen? Kijk gewoon even naar wat ons de aankomende maanden te wachten staat. Voor jullie gemak ff een lijstje:

De klimaatplannetjes van fransje timmermansje, de 23 Covid varianten die ons nog te wachten staan. De terroristische aanslagen die gepland staan, de lockdowns waar we doorheen moeten. De inflatie, de burgeroorlog in de USA, de stroomstoringen, de hackers, de natuurrampen en de aankomende oorlogen tussen landen in het Midden Oosten.

Ik kan nog wel even doorgaan met de ineenstorting van onze economieën, de BLM BS, het Antifa gelul of de LHBTQIRSG onzin, maar tis wel genoeg zo. Naar mijn idee redenen genoeg om een extra blik bonen in te slaan. Ik weet dat ik dit vorig jaar ook heb geroepen en dat het allemaal 100% meeviel. Mijn idee was dat de Patriots in Amerika zich niet zo makkelijk aan de kant zouden laten schuiven na de frauduleuze verkiezingen. Door miljarden dollars bij te drukken hebben ze het een jaar weten te rekken. Een jaar waarin de chaos en verdeeldheid alleen maar groter is geworden. Van uitstel komt geen afstel, helaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *