Categorieën
Geen categorie

15 augustus 2021, ik zou het over afgelopen vrijdag kunnen hebben lieverds.

Er werd geroepen dat rond november alle maatregelen verdwijnen, afhankelijk van het weegmoment. Weegmoment en beslisboom, 2 woorden die de afgelopen weken populair zijn geworden en waar ik nu al een hekel aan heb. Ik beloof jullie kids, rond november zitten we in een zware lockdown.

In Australië heeft men besloten militairen in te zetten om te zorgen dat de daar geldende maatregelen worden opgevolgd. Militairen worden ingezet om de eigen bevolking op te sluiten in hun huizen. Juist in de landen waar de vaccinatie graad het hoogst ligt stijgen de besmettingscijfers. De schuld van de anti-vaxxers lees ik.

Het wordt tijd me voor te bereiden op de aankomende horrorwinter. Sorry ik kan het niet leuker maken. Ik lees dat 1 van jullie toch zijn mondvod moet ophouden op school. Gelukkig duurt het nog 2 weken voor je naar school moet, grote kans dat die dan alweer dicht zijn.

Voedsel wordt schaarser, benzine duurder, elektriciteit en water idem dito. Staal, zand, papier en andere grondstoffen zijn niet meer te krijgen. Toch leven we hier alsof het niet op kan. Niemand schijnt zich druk te maken. Om ons heen staat alles in brand, de Nederlander viert onverstoorbaar vakantie. Waarom ook niet? Gratis geld stroomt door de economie.

Digitaal geld dat dan weer wel, cash is moeilijker te krijgen. Wereldwijd verdwijnt het als sneeuw voor de zon. Niemand weet waarheen, niemand? Ik heb het hier maanden geleden al over gehad, op weg naar Build Back Better heeft cash geen toegevoegde waarde. Voor de meeste NL’ders ook niet, ze gaan voor het gemak.

Velen zullen best gelukkig zijn in de nieuwe utopische wereld van klaus en mark. Een wereld waarin nadenken en zelfbeschikkingsrecht geen plaats hebben. Een Social Credit System gebaseerd op vage Sustainable Development Goals. Helpen jullie mee ons eigen Utopia te bouwen? Ergens moet nog wel een plekkie zijn. Tijd en plaats daar gaat het om. Dat moet ons lukken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *