Categorieën
Geen categorie

13 augustus 2021, Elanor begint zich wat minder van Frodo aan te trekken kids.

Nu al, nog geen jaar oud en zijn moeder gaat steeds vaker alleen op pad. Het is mooi om te zien hoe ze hem steeds meer afwijst als hij aandacht vraagt. Alsof ze wil zeggen: “ga lekker met jezelf spelen kerel.”

Met jezelf spelen is ook wat de Australische overheid haar onderdanen adviseert. Geen fysieke geslachtsgemeenschap meer maar virtueel. Al ben je getrouwd of heb je verkering, mondvod voor in bed, skype of een ander videokanaaltje op en lekker de hand aan dezelfde slaan. Kan het gekker lieverds?

Vroeger toen ik jong was mocht je niet masturberen. Daar zou je blind van worden. Uit eerste hand kan ik jullie zeggen dat dat een leugen is. Maar om nou fysieke gemeenschap te verruilen voor virtueel, ten faveure van aftrekken of vingeren, gaat wat ver! Nu zijn er voor vrouwen natuurlijk meer dan genoeg speeltjes op de markt, die vaak beter werk doen dan het geslacht van een man, maar dan nog. Mekaar een minuut of 2 aanraken heeft ook wel wat.

Het gaat maar door, er zit geen stop op. De macht wil controle over het reilen en zeilen van haar onderdanen. Tot in de slaapkamer, alles wordt gemonitord. Apple en Google kunnen lekker meekijken tijdens je virtuele escapades omdat ze het recht hebben je phone te hacken. Nog steeds denken mensen dat dat hier niet zal gebeuren. Veel NL’ders zeggen zelfs dat wij, als eigenwijs volkje, dat niet zullen pikken. Er is geen land ter wereld waar zoveel camera’s staan als NL, er is geen land waar zoveel data over een individu bekend is als ons kutlandje. Blijf neuken kids!

3 reacties op “13 augustus 2021, Elanor begint zich wat minder van Frodo aan te trekken kids.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *