Categorieën
Geen categorie

10 augustus 2021, tis zover lieverds, ‘t heeft allemaal niet zoveel zin meer!

Ik denk dat het slimmer is als we NL nu direct verlaten. Het einde is daar, we hebben geen enkele kans! Alleen fransje timmermansje kan ons redden! Met triljarden eurootjes en dollars. Want die seniele ouwe gek aan de overkant gaat natuurlijk mee in het narratief. Deze omhooggevallen, uit de baarmoeder geslingerde, randdebielen gaan ons redden volgens MSM. Als ze net zo effectief werken als de vaccins dan is het lekker snel afgelopen.

Wanneer staan we op? Hebben we er genoeg van? Hoeveel BS kan een mens hebben? Mijn BS meter zit snel vol, misschien wel iets te snel. Maar ik zie dat de meeste gnomen alles wat ze maar verzinnen blijven geloven. Zo’n kop vandaag in de krant, heeft het wel zin om in het groene hart te bouwen. Wanneer hebben we besloten dat we in het groene hart gaan bouwen? Het groene hart is er toch om groen te zijn? Zonder bebouwing? Daarnaast, alsof wat wij bouwen zo lang blijft staan! Kijk, de Romeinen en de middeleeuwers die wisten wat bouwen was. Een gebouw wat tegenwoordig wordt gebouwd begint na 50 jaar toch wel af te brokkelen.

Net als ons verstand, en ons geweten. Weg ge-infrastructuurd door 50 jaar indoctrinatie via tv, radio en kranten. Geminimaliseerd tot ondefinieerbare proporties, verworden tot hersenloze op luxe beluste zombies. Ga je niet 3x op vakantie, heb je geen luxe viervoeter, de nieuwste jeans of telefoon dan sta je ernaast. Afgeschreven door het plebs, meewarig nagejouwd door gruwelijk verwende, doorgesnoven ettertjes.

Nee, massaal opstaan is er in dit landje niet bij, dat heeft de geschiedenis wel geleerd. Liever buigen we het hoofd en kijken weg. “Ik heb daar geen actieve herinneringen aan” of “met de kennis van nu”, is genoeg om door te kunnen gaan met het bedriegen van de bevolking. Het is bijna lachwekkend, nee het is lachwekkend en toch ook zo verdomde k*t.

2 reacties op “10 augustus 2021, tis zover lieverds, ‘t heeft allemaal niet zoveel zin meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *