Categorieën
Geen categorie

11 augustus 2021, er zijn teveel mensen op de wereld lieverds!

Dat hoor je vaak. Vooral van verwende, witte, bange mensen. Eigen huis, dikke auto, 3 gruwelijk vervelende, veel te dikke kids en dan zeggen dat er teveel mensen zijn. Ja die kids van jou hadden er nooit moeten zijn, mafkees..

Als je alle mensen die er nu zijn op deze wereld in Noord-Brabant neerzet hebben ze allemaal 1 vierkante meter om zich te bewegen. De rest van de wereld is dan leeg, nada, niets. Althans wat mensen betreft. Dus 7 miljard mensen kan je kwijt in Noord-Brabant, No problem. Zijn er dan teveel mensen? Nee natuurlijk niet, er is een klein groepje mensen, westerse mensen, die veel teveel resources gebruiken. Die de hele wereld aan het opvreten zijn. Europa en Amerika, dat zijn de boosdoeners, en de laatste tijd China. Maar China niet zozeer omdat ze zelf zoveel resources verbruiken maar meer omdat ze zoveel zooi voor de EU en de USA maken.

China heeft intern de zaakjes goed onder controle, er zijn verdomd weinig Chinezen met 2 auto’s voor de deur. Of Chinezen die een vrijstaand huis hebben, een boerderijtje wat ze laten opknappen door Polen, 3x per jaar op vakantie gaan. Dat dachten wij wel als we ze zagen lopen door Amsterdam achter een vlaggetje aan maar geloof me die Chinezen lijken allemaal op elkaar, het waren elk jaar andere Chinezen.

Het dragen van een bordje met een doodshoofd is 1 van de nieuwe maatregelen die wordt ingevoerd in Azië. Als je niet gevaccineerd bent. Voor NL’ders is het altijd wat beladen als je deze tijd vergelijkt met ‘40-‘45 maar dit komt toch wel aardig in de buurt vinden jullie niet?

Er zijn niet teveel mensen, er zijn een paar mensen die teveel opmaken. Het mooie is dat deze mensen zo bang zijn dat ze gaan verliezen wat ze denken te hebben dat ze er alles voor over hebben het te behouden. Ze zijn bereid blind vast te houden aan de illusie dat ze vrij zijn in hun keuze hoe te leven terwijl het belangrijkste ze afgenomen is, zelfbeschikkingsrecht. Massaal hebben ze zich laten injecteren om maar door te kunnen blijven consumeren, niet geïnteresseerd in de inhoud van de gifspuit. Steeds meer gezonde, jonge en oudere mensen vallen om ter faveure van de triljardairs. 1 ding is zeker, er zijn binnenkort veel minder mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *