Categorieën
Geen categorie

7 augustus 2021, ik vind dat toch fijn om te lezen lieverds!

Olcay mag van Ruud af en toe van bil met een andere vent. Ruud krijgt hem waarschijnlijk niet meer overeind maar zo’n moderne omhooggevallen troela moet natuurlijk wel regelmatig flink genomen worden. Althans dat wil MSM ons doen geloven, en deze mensen laten zich daarvoor gebruiken. Ik denk ook niet dat dit soort mensen deze artikelen zelf verzinnen. Ik ga ervan uit dat ruudje door zo’n riooljournalist wordt opgebeld met de vraag: hé bikkel, gaat tie een beetje? We hebben ff een plekkie op te vullen bij de krant, nu zaten we te denken jij bent ziek en nu kan je die geile doos van je natuurlijk geen veeg geven, kunnen we daar niet een leuk stukkie over doen? Ja tuurlijk normale tarief! Of weet je wat, als je er een sappig verhaaltje van maakt krijg je er 5k bij.

Volgens mij wordt elk artikel op dit moment zo geschreven. In de Volkskrant een stukkie over Brazilië. Geweldig hoe er, massaal, overal dezelfde verhalen verschijnen over de huidige leider daar, Bolsonaro. Ik ben ervan overtuigd dat geen 1 journalist een voet op Braziliaans grondgebied heeft gezet voordat hij zijn gekleurde artikel schreef. De man is als je onze flutkrantjes moet geloven de verpersoonlijking van het kwaad. Nergens is er een enigszins genuanceerd verhaal, de man moet gedemoniseerd worden, de waarheid is niet belangrijk.

Ondertussen geeft billy toe dat zijn vriendschap met epstein niet zo slim was. De memoires van ene mevr Maxwell zijn openbaar en daaruit blijkt dat deze puissant rijke man regelmatig op epsteins porno-eilandje te vinden was. Net als die andere bill die ooit president was van die deplorabele staat aan de andere kant van de oceaan. epstein heeft billy de president zelfs geholpen zijn foundation op te zetten, de clinton foundation, een gerespecteerd en belangrijk orgaan om kinderhandel tegen te gaan. Al deze informatie is heel makkelijk te vinden als je ff zoekt op het www.

Maar liever steekt het klootjesvolk zijn of haar kop in het zand, hopend niet te verliezen wat ze denken te hebben. Behalve in La Douce France! S6 weer vandaag beste Europese landgenoten! Als La Revolution ergens vandaan moet komen is het wel bij jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *